Page 51 of 92 FirstFirst ... 41495051525361 ... LastLast
Results 501 to 510 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Malo smo se raspucali posle izmena i promene formacije... Da i mi ubodemo poneki bod za event...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1at.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1att.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1attt.jpg

VIP
    Malo fudbalskih zanimljivosti...

"U utakmici koja je odigrana 1976. godine između Aston Vile i Lestera, a koja je završena rezultatom 2:2, sve golove na meču postigao je igrač Aston Vile Kris Nikol, bio je strelac dva gola u svoju i dva u protivničku mrežu."

"Ivica Kralj je u toku svoje karijere tri puta bio uhvaćen u ofsajdu, najviše od svih golmana u istoriji fudbala."

"Utakmica škotskog kupa iz 1979. godine između Falkirka i Invernesa bila je odlagana čak 29 puta zbog lošeg vremena."
    Last edited by Steppenwolf; 10-31-2017 at 07:56 PM.

Addicted Madridista's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Malo fudbalskih zanimljivosti...

"U utakmici koja je odigrana 1976. godine između Aston Vile i Lestera, a koja je završena rezultatom 2:2, sve golove na meču postigao je igrač Aston Vile Kris Nikol, bio je strelac dva gola u svoju i dva u protivničku mrežu."

"Ivica Kralj je u toku svoje karijere tri puta bio uhvaćen u ofsajdu, najviše od svih golmana u istoriji fudbala."
    Igrao gg4+

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
    PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.

LIGA: 9
    LIGA SAMPIONA: 3
    KUP: 3
    SUPER LIGA: 1

Nastupi-Godet 372
    Golovi-El Faour 428
    Asistencije-El Faour 195

VIP
    "Slavni fudbalski klub Liverpul nastao je „slučajno“. Everton je osam godina igrao na „Enfildu“, a onda se sa gazdom i vlasnikom čuvenog stadiona posvađao, pa se preselio na Gudison park. A taj vlasnik, Džon Houlding, rešio je da mu stadion „ne zvrji“ prazan, pa je osnovao fudbalski klub Liverpul."

"U švedskom fudbalskom prvenstvu 1998. godine, klub AIK Solna je postigao najmanje golova od svih 14 klubova (25 golova na 26 utakmica), ali je na kraju uspeo da osvoji šampionsku titulu."

"Na jednoj utakmici Fenerbahčea je bio zabranjen ulaz muškarcima, kao vid kazne za klub. Uprkos tome, stadion je bio napunjen do poslednjeg mesta. 40000 žena se nalazilo na tribinama."
    Last edited by Steppenwolf; 10-31-2017 at 08:08 PM.

Rookie
    Ocekivano smo ispali u osmini finala...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-untitled.jpg

Ovaj izvestaj pomocnog trenera je previse nerealan... Primimo 3 gola, lose ocene odbrambenih igraca a on kaze odbrana je bila dobra.

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-untitled1.jpg

Dreamer zokiruma's Avatar
    Ja sam solidno u ovoj sezoni, igram 1/2 kupa i prosao sam u 1/4 CL i kontam da li proci dalje ali zato liga katastrofa, nas trojica u ligi pratimo svoje timove i imam 4 poraza protiv njih tako da nema sanse da se osvoji liga kontam da sledecu sezonu tankujem i lepo napravim tim za 3x krunu.
    FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)

Pro Kole22's Avatar
    Liga veoma zanimljiva, 4 ekipe se bore za titulu posle 15 odigranih kola. Palilulac stoji vrlo dobro, delimo prvu poziciju sa Awesome FC. Ostaje zal sto nismo dobili drugoplasiranog ni u jednom mecu, oba zavrsena 0-0 stim da smo bili dosta bolji, ali njegov golman je bio igrac meca u obe utakmice. Jedini poraz, opet nezasluzeno jer smo bili bolji rival je dosao od treceplasirane ekipe (0-1). Prosle sezone smo lagano dobili istog rivala sa 2x po 4-0, sad bili malo istrolovani ali jbg. Na pocetku je 10 ekipa ravnopravno konkurisalo za titulu po kvalitetu i po osvojenim trofejima iz prosle u svim takmicenjima. U kupu smo rano ispali (2.kolo)protiv (tada)realno boljeg rivala koji gazi ka osvajanju, dok u Ligi Sampiona igramo u lvl iznad i cekamo mec cetvrtfinala. Od 32 ekipe, 28 je lvl iznad, dok u eliminacionoj fazi je odnos bio 13-3 u korist lvl iznad ekipa. U top 8 smo jedini koji su ostali lvl ispod svih ostalih, tako da ne ocekujemo neki vanserijski rezultat ove sezone. Polufinale ce biti neverovatan uspeh gledajuci kvalitet potencijalnih protivnika. Sve u svemu, borimo se i dalje za sto bolji rezultat i u konkurenciji smo jos uvek za dva trofeja.

Pro Kole22's Avatar
    Imam jedno pitanje. Ozbiljno razmisljam da od sledece sezone promenim default formaciju u 3dc-3dmlrc-2mc-1amc-1st. Trenutno je standarna formacija 4-1-4m-1. Nekako sam misljenja da mi je tim mnogo ofanzivniji kada igram 3-3-2-1-1,dajem dosta vise golova, a uz to defanzivno dobro izbalansiran. Problem je mozda kada igram sa protivnicima koji imaju 4 igraca na krilu, ali i tada mi se otvara prostor u sredini. Sta mislite o ovoj formaciji, koja su Vasa iskustva? Prednosti i mane?

Addicted Madridista's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Imam jedno pitanje. Ozbiljno razmisljam da od sledece sezone promenim default formaciju u 3dc-3dmlrc-2mc-1amc-1st. Trenutno je standarna formacija 4-1-4m-1. Nekako sam misljenja da mi je tim mnogo ofanzivniji kada igram 3-3-2-1-1,dajem dosta vise golova, a uz to defanzivno dobro izbalansiran. Problem je mozda kada igram sa protivnicima koji imaju 4 igraca na krilu, ali i tada mi se otvara prostor u sredini. Sta mislite o ovoj formaciji, koja su Vasa iskustva? Prednosti i mane?
    Ja je koristim, nije losa. Dosao sam do 1/2 kupa i 1/4 ls

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
    PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.

LIGA: 9
    LIGA SAMPIONA: 3
    KUP: 3
    SUPER LIGA: 1

Nastupi-Godet 372
    Golovi-El Faour 428
    Asistencije-El Faour 195

Page 51 of 92 FirstFirst ... 41495051525361 ... LastLast