@wolf
Odakle ti ova poslednji grafikon ? Jel i to excel ?
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Jel ima negde da se skine fajl sa sredjenim poljima i grafikonima ? Ono da ne radim sve od nule
Inace strava si, bas posvecujes vreme svemu ovome, kontam da moras da unosis rucno ocene i statistiku za svakog igaca posle utakmice. Svaka cast na trudu.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Nordeusova matematika... Tim mi na 80%... Prodam igrača od 97%, tim skoči na 81.5%...
Statistika na kraju sezone:
Relativno solidna sezona.
U ligi vodio tesnu borbu sa drugoplasiranim na tabeli. Na kraju je posustao, dobili ga 1:0 i posle nije mogao da nas stigne.
U LS sam u grupi lagano bio prvi ali sam onda odmah ispao u osmini finala od malo jaceg protivnika(nismo iskoristili to sto je on prvu tekmu prakticno odigrao sa rezervama)
U kupu dosli do finala, gde nas je cekao dosta jaci rival i na kraju pomalo nesrecno izgubili finale.
Posle duzeg vremena da se javim:
Rezime sez:
Liga: na kraju cetvrto mesto i od sutra 57. nivo.
Super liga: ispadanje u prvoj eliminacionoj rundi od kasnijeg pobednika lige.
Kup: kraj u drugom kolu.
Cestitke svima na osvojenim trofejima.