Results 1 to 10 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Kole22's Avatar
    FC Palilulac ove sezone ispao vec u drugoj rundi protiv ekipe koja je glavni pretendent za osvajanje trofeja. Podjednakog kvaliteta, ali protivnik je u oba meca imao veliku podrsku, ja oba meca nisam pratio i oba izgubio. I pored poraza, moji su imali vise suteva van i u okvir gola, ali kontam da nismo imali srece da prodjemo jer je protivnik imao veliku podrsku. U Ligi Sampiona kiks u trecem kolu, ali plasman dalje sa prve pozicije se ne dovodi u pitanje. Liga je opravdala ocekivanja, mnogo izjednacenih timova, mnogo neresenih rezultata i mnogo kvalitetnih menadzera. Posle prve nedelje, zadovoljan pozicijom na tabeli, ali ne i rezultatima. Moglo je to bolje. Nadam se da cemo nastaviti u boljem ritmu, jer 10-ak timova ravnopravno konkurise za titulu. Mozda je bolje za tim sto je rano ispao u kupu, jer cemo moci da se posvetimo itekako jakoj Ligi.

Da se samo nadovezem, tim Dea se sasvim solidno drzi, 4. mesto i bod manje od mene, a lik igra sa nelegalnom formacijom sa dva igraca u zadnjoj liniji. Mozda je Nordeus promenio formaciju u legalnu? Skoro uvek su solidni u posedu lopte, a i pobedjuju. Malo mi nelogicno.
    Last edited by Kole22; 10-22-2017 at 03:19 PM.