Results 1 to 10 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    utakmica kojom se zatvara sezona i lagana pobeda 5:0. Protivnik je pre cetiri kola bio samo bod zaostatka u odnosu na mene i onda cetiri poraza i samo 4-to mesto. Ocigledno da nije ulazio u igru 4-5 dana i pali su trening bonusi i to je to.
    kako su bezvezni komentari asistenta pa to je cudo. kaze asistent da su sutevi mojih igraca bili previse za protivnickog golmana. a taj golman ima 7* i bitne osobine na 120 - 140%. jednostavno, pali su trening bonusi zbog neaktivnosti menadzera i 4 poraza u nizu. kakav los dan golmana, kakvi bakraci. znaci, sto se mene tice mogu slobodno da sklone komentare asistenta iz izvestaja sa tekmi.
    na ovom mecu kapiten Holth je postigao tri gola, imao je asistenciju i bio MoM sa ocenom 10. dva gola je postigao tako sto je istrcao kontru po sredini i presao golmana a asistenciju je zaradio probijanjem po levoj strani, a vecinu vremena je proveo gde su obicno MC igraci.ali ima jedan mali problem, taj igrac igra na poziciji AMR!?
    ko njima testira promene koje uvode: pijanci ispred prodavnice?

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture111.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture113.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture114.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture115.jpg
    Last edited by lespa; 11-11-2017 at 01:24 PM.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522