Page 91 of 94 FirstFirst ... 41818990919293 ... LastLast
Results 901 to 910 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

Pro Kole22's Avatar
    Osigurana titula uz malo srece. Nisam pratio mec, ali ipak smo slomili protivnika pred kraj meca za novu titulu.
    Sezona nije toliko obecavala, u Ligi 10-ak izjednacenih ekipa na startu, u Kupu rana eliminacija od cure koja je kasnije osvojila kup i zreb za Ligu Sampiona lvlUp koji nije obecavao neki preterano veliki domet. Ipak, uz malo srece pri zrebu izbegli smo najjace ekipe do polufinala, a onda i nekako uspeli da osvojimo protiv realno jacih ekipa.
    Sve u svemu, sezona 3 zavrsena sa 2 trofeja i ja sam vise nego zadovoljan tim ishodom. Svim menadzerima cestitke na osvojenim trofejima, oni koji nisu imali srecu da zadovolje svoje postavljene ciljeve, vise srece u sledecoj sezoni.
    Sportski pozdrav!

Addicted Madridista's Avatar
    Solidna sezona mada je i moglo bolje. Promena formacije sa krila na 33211 defanzivno donela nam je prvi trofej lige sampiona. U ligi osvojeno drugo mesto, a u kupu ispadanje u polufinalu na penale. Savez ispada iz platinaste, nismo ni jedan turnir osvojili.. Imamo 2 slobodna mesta pa ko hoce da nam pomogne da se vratimo u platinastu neka se javi

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-screenshot_3.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-screenshot_4.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-screenshot_5.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-screenshot_6.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-screenshot_7.jpg

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Mission complete. Sigurnih 3:0 u gostima za 6. titulu u nizu.
    Kup 1/4 finale. LŠ 1/8 finala. Ne bunim se. Nije previše bacan akcenat na ta takmičenja.
    Igrač sezone Hassell. I mora da bude, ulagano u njega prethodnih sezona podosta.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Kome treba dres sa izazova? Ima 3 komada. Neka se javi.

Madridista and Rašo 76 like this.

Champion lespa's Avatar
    utakmica kojom se zatvara sezona i lagana pobeda 5:0. Protivnik je pre cetiri kola bio samo bod zaostatka u odnosu na mene i onda cetiri poraza i samo 4-to mesto. Ocigledno da nije ulazio u igru 4-5 dana i pali su trening bonusi i to je to.
    kako su bezvezni komentari asistenta pa to je cudo. kaze asistent da su sutevi mojih igraca bili previse za protivnickog golmana. a taj golman ima 7* i bitne osobine na 120 - 140%. jednostavno, pali su trening bonusi zbog neaktivnosti menadzera i 4 poraza u nizu. kakav los dan golmana, kakvi bakraci. znaci, sto se mene tice mogu slobodno da sklone komentare asistenta iz izvestaja sa tekmi.
    na ovom mecu kapiten Holth je postigao tri gola, imao je asistenciju i bio MoM sa ocenom 10. dva gola je postigao tako sto je istrcao kontru po sredini i presao golmana a asistenciju je zaradio probijanjem po levoj strani, a vecinu vremena je proveo gde su obicno MC igraci.ali ima jedan mali problem, taj igrac igra na poziciji AMR!?
    ko njima testira promene koje uvode: pijanci ispred prodavnice?

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture111.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture113.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture114.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture115.jpg
    Last edited by lespa; 11-11-2017 at 01:24 PM.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Danas nebitan poraz. I ovde 6. u nizu. Na kraju dupla kruna i 1/2 finale LŠ.
    Inače, trenirao sam MC Panića pre dan dva vrlo jako. 2 crvena u 3 utakmice.
    I što je meni lično zanimljivo, prvi put da igram u savezima protiv prijatelja sa istog servera.
    Letošnja akvizicija je pun pogodak. Leonardo J(k)ara.
    Svima čestitke na trofejima i više sreće u sledećoj sezoni.

Dreamer zokiruma's Avatar
    Dobra sezona iza nas. U finisu prosle smo se vratili na celo kluba i ove sezone nismo imali neke velike zahteve. Totalno renoviranje tima, 20 novih igraca, prazna kasa i najmladji tim lige, kupa i CL sa 21.7 godina Cilja nam je bio da dodjemo sto dalje u kupu i CL kako bi napunili kasu. Kup je bio pun timova slicnog kvaliteta pa je bilo poprilicno zanimljivo a uspeli smo da dodjemo do finala koje smo nazalost izgubili, i 2. izgubljena utakmica u kupu tako da smo bili skoro pa maksimalno efikasni.

CL je isto bio zanimljiv, nasa grupa poprilicno teska ali uspeli smo da budemo prvi u grupu i izbegnemo dosta dobrih timova, na nasu srecu. Bilo je dosta aktivnih menadzera pogotovo u kick fazi ali stigli smo u finale uz 2 neresene utakmice i 1 izgubljenu. Tamo nas je cekao kvalitetniji tim, aktivni menadzer i pobedili smo 3-1, ali rezultat ne odrzava kvalitet utakmice koja je fakticki odredjena u poslednjih 10tak minuta i prvi pravi trofej osvojen, cestitke protivniku a koliko je utakmica bila na ivici najbolje govori podatak da smo mu prekinuli pobednicki niz od najmanje 15 pobeda.

U ligi smo drugi, iskreno kvalitetniji i bolji tim je osvojio ligu. Liga nije bila dosadna, pored mene i prvoplasiranog menadzera bilo je jos 3 povremeno aktivna, tim koji je zavrsio 5. je osvojio Super ligu sto mozda govori o kvalitetu same lige. Inace odavno nisam video da je neki tim postigao vise od 100 golova a ove sezone smo to uradili i ja i prvoplasirani, obojica smo primili po 15 golova.

Imali smo 4 poraza od toga su 2 od prvoplasiranog tima, jedan od 3. i jedan od 5. koji je osvojio Super ligu. ''Krivica'' za 2. mesto je cisto moja, nisam ispratio sta rade protivnici pogotovo prvoplasiranog, koji se na sredini sezone jako pojacao, doveo je jednog skauta, onog za 79 tokena ST, 2 obicna skauta i jako je ulozio u trening tako da se odlepio po kvalitetu od nas, kasno smo to primetili i nismo uspeli da ga dobijemo u revansu na nasem terenu. Ta utakmica bi skroz promenila raspored na tabeli to se nas tice. Liku smo poslali zahtev za prijateljstvo koji je on prihvatio pa se nadam da cemo sledece sezone biti u istoj ligi i da cu imati priliku za revans.

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-screenshot_36.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-screenshot_37.jpg
    FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)

VIP
    Prosek sezone United-a 7.02

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1bg.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1bgg.jpg
    Last edited by Steppenwolf; 11-11-2017 at 04:00 PM.
    Madridista, lespa and MNK Kaskada like this.

VIP
    Poraz za kraj sezone... 10. mesto u ligi, osvojena Super liga i ispadanje u 1/4 finala Kupa...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1bffff.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1bfffff.jpgSezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1bffffff.jpg

Dreamer zokiruma's Avatar
    Kako glup komentar na slici. Mislim koja predsezona ? Ovo vreme se valjda na nasem jeziku kaze zavrsetak sezone, nikako nije predsezona. A onda 2 recenica pa kako da igram prijateljske ili treniram kada pojma nemam kada mi je sledeca utakmica ? I na kraju da ''pribavimo'' pojacanja, pa ko je lud da pribavlja pojacanja kada za par sati svi igraci gube na kvalitetu ?

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-screenshot_38.jpg
    FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)

Page 91 of 94 FirstFirst ... 41818990919293 ... LastLast