Nikako da nadjem neki normalan excel za ovu statistiku kao sto Wolf ima, da li neko zna gde mogu da skinem neki koristan alata za pracenjee tima ?
Nikako da nadjem neki normalan excel za ovu statistiku kao sto Wolf ima, da li neko zna gde mogu da skinem neki koristan alata za pracenjee tima ?
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Jos jedna sezona u kojoj je osvojena titula u ligi, na najsladji nacin u zadnjem kolu
Igrac koji je najzasluzniji za osvajanje lige AMR/MR F. De Bernoche
- Drugi strijelac lige
- Najbolje ocjenjeni igrac u ligi
- Najbolji asistent lige
Napadac Michael Prodl je dosta pomogao sa svojih 20 golova u svim takmicenjima. U ligi sampiona, on je vodio tim do polufinala.
U polufinalu sam izgubio od tima koji je osvoji ligu sampiona
I na kraju kup, po obicaju moje najslabije takmicenje, uvijek rano ispadnem
Last edited by Rašo 76; 11-11-2017 at 07:36 PM.
Sezona 75 Level 64
Konačno osvanuo je i taj dan da Kaskada osvoji sva 3 takmičenja u jednoj sezoni. Iskreno nekako mi sad bezveze, mogu da batalim igru ili da igram opušteno pa šta bude, valjda ovo drugo jer ova igra je postala navika. Ušlo pod vene Da skratim priču, idu slike.
Liga tabela i MVP:
CUP
Cup finale
CL
CL finale
Statistika tima
Pregled tima
Statistika sezone i sveukupna statistika
Savez SLOBODA TUZLA u padu forme, nažalost propao plan da uđemo u top 100.
Solidna sezona mada smo mogli bolje cak i do triple krune. U ligi su nas trol porazi kostali prvog mesta.. U kupu smo bili bolji ali nismo mogli da postignemo taj jedan gol koji bi nas odveo u finale. U ligi sampiona ispadanje od 15% slabije ekipe koja je stigla do polufinala. Cestitke ekipi Sufyanitto na tripl kruni a i svima vama koji ste osvojili trofeje.
Ostali timovi mogu i bez menadžera osvajat titule. Laganica
Kaskada III
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Bayern M je mogao i do triple, nisam ni skontao da mu ide ovako dobro do jučer.
Inter jedino podbacio, valjda je do formacije ahahaha