Page 83 of 92 FirstFirst ... 33738182838485 ... LastLast
Results 821 to 830 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Ono kad niko neće da preuzme odgovornost izvođenja slobodnjaka...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1bd.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ono kad niko neće da preuzme odgovornost izvođenja slobodnjaka...

Click image for larger version. 

Name:	1bd.jpg 
Views:	26 
Size:	90.0 KB 
ID:	90103
    Jel tako sami sebi asistiraju

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Jel tako sami sebi asistiraju

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
    Linijski sudija izvodi slobodnjak Ali pazi raspored crnih igrača, kako brane prekid...

VIP
    A pazi sad ovo...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1bcccccccc.jpg

Dreamer zokiruma's Avatar
    Ovo kao onaj moj igrac od juce sto je sam sebi dao asistenciju Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-screenshot_26.png
    FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Odlična ponuda. Da zna kakvog škarta kupuje, ne bi uzeo ni za džabe. Faktor 27.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Pro Kole22's Avatar
    Kako je lepo kada ti se pred sam kraj prvenstva otvore rezultati i put ka tituli iako sam veci deo sezone bio u senci Awesome FC.. Konkurent za titulu dve neresene zaredom uz jos dva teska meca koja mu predstoje, mi juce pobeda u samom finisu meca protiv treceplasiranog. U zadnjem kolu imamo tezak mec protiv Nikola FC, ali i protivnik igra sa treceplasiranim. Ipak, sve je u nasim rukama sada i ne zavisimo od ostalih rezultata.

Tabela:

Protivnikova poslednja dva odigrana meca:
    Juce izjednacio iz penala u 89. minutu.

Danas primio gol koji ga je kostao pobede u 81. minutu

Juce nas pobedonosni gol u 83. minutu u derbiju kola.

Danas lagana i ubedljiva pobeda protiv najslabijeg rivala koja nam je obezbedila da budemo u prednosti i u bodovnom smislu i u gol razlici pred sam finis sampionata.

I za kraj, sutrasnje finale LS u kojem smo potpuni autsajderi skoro od nokaut faze (LS lvlUP).

Sta ti je igra jbte, nekome sve da, nekome sve oduzme.
    PS... ko zna, mozda i ne osvojim titulu na kraju, ali finis je difinitivno mnogo zanimljiv.

Pro Kole22's Avatar
    Samo da se nadovezem...Pre neki dan sam citao da su neki pominjali da je transfer lista do 4. nivoa odvojena od ostalih vecih nivoa. Iz prve ruke, imate informaciju od mene da to sada ne vazi (ne znam kako je bilo ranije), Na transfer listi se takmice svi nivoi, a ja sam lvl3. Vidjao sam licitacije i od menadzera sa 60. nivoa i sa 40. i sa 20., prakticno svi nivoi licitiraju na mojoj TL,

Rookie sekensen's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Samo da se nadovezem...Pre neki dan sam citao da su neki pominjali da je transfer lista do 4. nivoa odvojena od ostalih vecih nivoa. Iz prve ruke, imate informaciju od mene da to sada ne vazi (ne znam kako je bilo ranije), Na transfer listi se takmice svi nivoi, a ja sam lvl3. Vidjao sam licitacije i od menadzera sa 60. nivoa i sa 40. i sa 20., prakticno svi nivoi licitiraju na mojoj TL,
    To je po meni NAJVECA greska Nordeusa ili nepravda prema igracima, i jos crnje i dalje aktivna....

Pro Kole22's Avatar
    Quote Originally Posted by sekensen View Post
    To je po meni NAJVECA greska Nordeusa ili nepravda prema igracima, i jos crnje i dalje aktivna....
    Sa tacke biznisa, to je najispravnija odluka jer time stimulisu potrosnju tokena svih igraca. Sve u isti kos, pa jurcaj za pojacanjima.

Page 83 of 92 FirstFirst ... 33738182838485 ... LastLast