Quote Originally Posted by zokiruma View Post
Pri kraju prosle sezone, iz dosade palim masu na berzi, ono kaa naletim na nekog Turcina podignem cenu igraca da zakuvam i jednom se preracunam Kupim nekog STa MROZ za 20tak tokena, nazalost.

Pustim ga da igra par utakmica, kada sam vec kupio, ma ni 7 da predje, ni jedan gol, ni jedna asistencija

I sve vreme na spisku igraca i svaki put se setim na glupi gubitak tokena. Nisam ga prodao na pocetku ove jer mi je trebao ST za treninge i napadacki bonus.

Zbog onih 20 tokena je bio zasluzio sansu, pustim ga da igra prvih par utakmica i evo njegovog ucinka, kazu slika vredi vise od 1000 reci
Hehe, ja sam imao slicnu situaciju, doduse pocetkom ove sezone. Kupim na pregovorima napadaca za 25T i obzirom da sam svih proslih sezona imao ogromnih problema sa njihovim ucinkom, ni od ovog se nije ocekivalo previse. Mislio sam da je problem u formaciji sa jednim napadacem koju forsiram od uvek i da nemaju dovoljno prostora da se razmahnu, ali tek toliko, ovaj me je razuverio i vec unajvece isplacuje date tokene. Sve ukupno kad se skupi, svi napadaci koje sam imao u timu nisu dali 20 golova u prethodne tri sezone. Ovaj je to postigao u prvih 20 odigranih utakmica, uz 10 asistencija od kojih nijedna nije bila iz kornera /spec (posto imam drugog izvodjaca). Njegov ucinak da ne ureknem, nije los za sad Pu Pu