Otkad sam na forumu žalim se na kup takmičenje jer kad te stave sa timovima 2 levela iznad džaba si krečio ekipu na 140% jer kad oni kupe 2-3 skauta imaju jači tim. Zašto u takmičenjima gdje mješaju levele ne bi važila pravila iz saveza, tj pravilo da su samo procenti bitni. Slažem se sa tim da jaki trebaju da igraju sa jakima i slabi sa slabijima, ali ako je jak zapravo izvučen sa slabijima koji su zapravo jači onda mislim da se nordeus pravi blesav i to vrlo često.
Poraz u kupu i to u zadnjoj minuti.
![]()
Sledeći put napadni ga kroz sredinu, i ja sam imao problema na samom početku utakmice, mijenjam na napad kroz sredinu i dominiram, ali pošto sam igrao visok pritisak i on pravi izmjene (naravno njegove izmjene kvalitetnije od mojih zbog 2 levela razlike) stiže umor moje igrače i naravno kazna za umorne igrače uglavnom dođe u zadnjoj minuti (nikad ne maša, kurve jedva dočekaju da me kazne, nisam kupovao tokene, nisam dugo trošio kofere...). Od Top Elevena ne postoji skuplja igra sa manje koristi od trošenja novca.
Prva utakmica ove runde kupa bas nije dobro pocela, 4min i gubimo 0-1ali onda krece nasa igra i na kraju se sve zavrsava 3-1 za nas. Malo smo se mucili ali smo uspeli da obezbedimo lepu prednost za revans i ocekuje nas najverovatnije prolaz dalje.
Ali zato derbi lige. Jedini protivnik koji je bolji od nas ali u losoj seriji, poslednju utakmicu lige igrao nereseno, u kupu izgubio od 30% slabijeg protivnika.
Mi smo krenuli sa izrazito zatvorenom postavom, 4-dmc-3mc-st odbrana i posed i u 33min uspevamo da damo gol, 0-1 za nas i dalje nastavljamo defazivno. Ali protivnik se pokrece u 2. poluvremenu i 2 puta sutira ka nasem golu i oba puta pogadja. 62. i 63 minVise nije bilo razloga da branimo i radimo brzu izmenu i prelazimo na nas standarni 3-2-3-2 sa jednom izmenom, ulazi nas ST koji je najbolji ass lige i 4. po ocenama i zavrsavamo na kraju pobedom 2-3.
Ogroman pobeda jer smo se odlepili od direktnog konkurenta na +5 a imamo bolju gol razliku tako da mozemo mirnije dalje igrati ligu. Inace sutra nas ocekuju 2 vazne utakmice, CL protiv najslabijeg tima koji moramo dobiti jer nas 2. mesto vodi na osvajaca trostruke titule prosle sezone, tako da je 1. mesto grupe imperativ.
U ligi igramo opet derbi protiv 3. tima po jacini lige, aktivni menadzer, ali smo jaci 10tak % od njega i nadamo se pobedi. Inace tim nema ni jednu izgubljenu utakmicu pa ce biti zanimljivo videti kako ce proci pored nas. Ono sto je dobro je da ima samo 9 postignutih golova dok mi imamo najbolju odbranu lige, prvi put veceras primili gol i imamo ubedljivo najbolji napad, vise smo dali golova nego 2. i 3. lige zajedno![]()
![]()
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Rezultati prošle sedmice. Nisam bio u prilici da baš svaku utakmicu ispratim, ali sam odlično prošao.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk