Iako sam u novu sezonu usao bez ambicija i bez pojacavanja ekipe, ipak sam pomalo razocaran igrom svog tima u prvih 5 kola. Posle sjajnog starta i 2 lagane pobjede na pocetku, 3 vezana poraza i to od 2 tima koja su i do 15% slabijeg kvalitet. Neshvatljiv pad u formi. Nisam se pojacavao jer sam mislio da cu dobiti u ligi mnogo jace protivnike, pa i sa pojacanjima necu im biti ni do kolena, ali me zreb stavi u drugu skupinu. Zato nisam imao ambicije, ali obzirom da sam najjaci po kvalitetu u svojoj skupini, trenutno stanje na tabeli je frustrirajuce.
Sto se tice Lige sampiona, gdje sam ocekivao tesku bitku za trecu poziciju, malo se iskomplikovalo na moju ruku gdje imam mozda sansu i drugi da zavrsim.
U kupu za sada dobro ide, trebalo bi daleko da se dogura.
Za sada jedina dobra stvar za klub je sto smo dobili najtalentovanijeg igraca u istoriji kluba, kojeg smo dobili iz omladinske skole, na preporuku strucnog staba poslali smo ga na usavrsavanje u inostranstvo pa su u klub vratio ne samo kao najtalentovaniji igrac, vec i kao najbolji igrac koji je ikada zaigrao za klub sekensen. : ) ) )
F19 sa 80% skocio na 153% i 3 atributa za specijalnost : ) )