Page 25 of 71 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast
Results 241 to 250 of 710
Like Tree1876Likes

Thread: Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Dovedeš igrača za zvezdicu jačeg od onog kog imaš, daš 17 tokena za njega i on na prvoj utakmici nije motivisan!!! Ma, sisajte mi kurac i vi i vaš algoritam!!!

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1bss.jpg

Rookie sekensen's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Dovedeš igrača za zvezdicu jačeg od onog kog imaš, daš 17 tokena za njega i on na prvoj utakmici nije motivisan!!! Ma, sisajte mi kurac i vi i vaš algoritam!!!

Click image for larger version. 

Name:	1bss.jpg 
Views:	21 
Size:	96.1 KB 
ID:	90853
    Mozda ga je zena ostavila , zbog toga sto je promjenio klub i grad u kojem zive : ) Pa ga demoralisala totalno xD

VIP
    Najbolja utakmica Partizana u sezoni (8.23)... Skočili smo na 4. mesto... Nervira me ova Nordeusova zajebancija sa golmanima... Ceo tim odigra za najmanje 8, samo golman 6...

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1bsss.jpgSezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1bssss.jpg

VIP
    Stariji brat Angleborn je napustio Partizan... Pretprošla sezona bila je fantastična za njega... Osvojio je 2 lige i 2 kupa...

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1bsssss.jpg

Champion lespa's Avatar
    Izgleda da sranjima nema kraja!
    Holth ima ucinak od 6 golova i 4 asistencije a pise mu da je postigao 2 gola i 3 asistencije!?!??
    Polako gubim volju za daljim igranjem. Jebes ti ako covek treba da proverava masinu!
    Valjda ce verzija 6.1 ispraviti sve ovo...
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Izgleda da sranjima nema kraja!
    Holth ima ucinak od 6 golova i 4 asistencije a pise mu da je postigao 2 gola i 3 asistencije!?!??
    Polako gubim volju za daljim igranjem. Jebes ti ako covek treba da proverava masinu!
    Valjda ce verzija 6.1 ispraviti sve ovo...
    Neki od poznatih bagova i nedostataka su:
    - izvođenje prekida pa asistencija samom sebi
    - blokiranje aplikacije pri izvođenju prekida (tada se postiže gol)
    - statistika
    - neažuriranje kvaliteta u % u najavi utakmice prilikom promene igrača/formacije (mora restart)
    - u toku utakmice ne vide se u opciji "formacija" pozicija igrača, specijalnost i ocene
    - nemogućnost odrediti više izvođača prekida
    - pucanje veze kada se igra preko aplikacije
    - bot ekipe sa >1000% kvaliteta.
    Na ovome rade i najavili su za uskoro korekture. Kada tačno, ne zna se.
    Za kretanje igrača, specijalno AML/R, teško da će biti nešto.
    Mutantima, iako i dalje mogu da se treniraju do besvesti i piše im neki ekstrem, su sposobnosti na 340% ograničene.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Dreamer zokiruma's Avatar
    Danas 2 utakmice zakazane, CL protiv 60% slabijeg tima i derbi lige, 3. po kvalitetu tim, aktivni menadzer.

Utakmica CL je prosla u nasoj totalnoj dominaciji, pobeda 0-4 na nasu srecu nije radio Troldeus, sada cekamo derbi ostala 2 tima sa nadom da ce biti povoljan rezultat za nas i ostaviti mogucnost da i u slucaju nekog poraza ostanemo na 1. mestu grupe.

Derbi lige je bio tezak, i ja sam imao posmatrace i ona je imala, utakmicu smo otvorili sa malo nespecificnom postavkom tima, umesto 3-2-3-2 krenuli smo sa 4-dmc-3-2 i vec u prvom napadu dajemo gol. Sve vreme smo imali odbrambenu postavku sa bonusom na posedu i u poslednjem napadu dajemo jos jedan gol za 2-0. Drugo poluvreme pocinje nas najbolji mc kojeg smo namerno cuvali za drugo poluvreme, takodje osvezavamo zadnji red sa 2 nova igraca i zabijamo jos 3 gola. Kraj 5-0 i odvajanje na tabeli od ostalih.

Trenutno 2. bezimo +5 a trecem +6 stim da 2. i 3. imaju utakmicu izmedju sebe. Imamo jos jednog jaceg protivnika, aktivni menadzer pa onda nekoliko sledecih kola protivnici su po 50-60% slabiji od nas pa ulazimo u mirniji deo sezone.

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_65.jpg
    FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)

VIP
    Ove iz Nordeusa treba neko dobro da izbubeca, pa da im kaže "Jebiga momci, nije bio vaš dan"...

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1bsssssss.jpg

Pro Kole22's Avatar
    Danas veoma dve bitne utakmice, u Ligi derbi i prepustanje prvog mesta u porazu od drugoplasiranog, nazalost nisam ispratio mec i vidim da sam dobio i crveni karton. Za mene najbitniji mec sezone trenutno u Ligi Sampiona i pobeda posle sjajnih kontri, tako da pred poslednja dva kola imamo sansu da resimo pitanje prolaska u nokaut fazu u grupi smrti. Protivnici su se dosta pojacali, vec su dva presla 100% kvaliteta, tako da bice zanimljivo u poslednja dva kola. U kupu imamo 2-1 od kuce i idemo na megdan 8% slabijem rivalu koji ima odlicne rezultate.

Poraz u Liga derbiju:

Pobeda u LS...

VIP
    Dobili smo drugog na tabeli i sad smo mi drugi... Prva je neka curica, 'bem ti Nordeus i algoritam...

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1bssssssss.jpg

Page 25 of 71 FirstFirst ... 15232425262735 ... LastLast