Page 14 of 71 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast
Results 131 to 140 of 710
Like Tree1876Likes

Thread: Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Pobeda protiv boranije... I opet ne možemo da damo više od 4 gola... Arboleda postiže treći het-trik u nizu...

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1bmmm.jpg

Champion lespa's Avatar
    okrsaj u Kupu a protivnik 2% jaci. poceo na kontre komb sa krilima koji i dalje igraju na sredini terena. posle 45 minuta gubio 1:0 i presao na uski dijamant kad su mi vec igraci na sredini terena. preokret na 1:3 a nakon toga ST Isern od 69 do 79. minuta izvodi tri slobodnjaka i zabija triput. dakle, na kraju pobeda 6:1 protiv egal protivnika. sprdnjaaaaa!
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Dreamer zokiruma's Avatar
    Na misice pobeda u kupu, igrali na strani, 1-2. I jos su njemu 2 igraca dobili crvene, najbolji MC i jedini AMC. Procenat uspesnosti nam je ocajan, samo 18%, posed lopte 70-28 ali kod Troleusa je to neizvesna utakmica do kraja

Ovako ostaje druga utakmica da se odigra dobro, ono sto je smesno je razlika u kvalitetu timova, mi smo kvalitetniji 30 % )))))

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_49.jpg
    FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)

Dreamer zokiruma's Avatar
    Jel ima neko savet kako da odigram sa ovim protivnikom ? Ovo mi je jedini konkurent za osvajanje lige pa mislim da ce nas duel odluciti sve. Lik je kupio od 11 startnih 10, tako da mu je fakticki ceo tim renoviran, trenutno je malo jaci od nas

Ja bi 3-2-3-2 ali iz iskustva znam da ne ide ako protivnik ima jake AML/R i pogotovo AMC.

Kontam da spremim tim, recimo u Kupu ili CL pa da ga iznenadim

Ako neko ima savet neka slobodno napise.

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-screenshot_50.jpg
    FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by zokiruma View Post
    Jel ima neko savet kako da odigram sa ovim protivnikom ? Ovo mi je jedini konkurent za osvajanje lige pa mislim da ce nas duel odluciti sve. Lik je kupio od 11 startnih 10, tako da mu je fakticki ceo tim renoviran, trenutno je malo jaci od nas

Ja bi 3-2-3-2 ali iz iskustva znam da ne ide ako protivnik ima jake AML/R i pogotovo AMC.

Kontam da spremim tim, recimo u Kupu ili CL pa da ga iznenadim

Ako neko ima savet neka slobodno napise.

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_50.jpg 
Views:	28 
Size:	91.5 KB 
ID:	90642
    Možda da probaš igrat 4-2dmc-1mc-aml,amr-st na kontre.

VIP
    Taman završim utakmicu i hoću da odradim treninge, kad se nakači lik da igra prijateljsku... Inače svaki drugi dan igra prijateljsku sa mnom, nekad i dve... Ajde to što mi uzme 10 minuta života, da sačekam da se završi utakmica, nego mi često pomeri tajmer za odmor, a ne primetim na vreme... Taman stisnuo "cancel" da poništim prijateljsku i nastavim trening, kad on zakazao novu minut kasnije... Nisam mogao da prekinem... E nećeš ga majci više... Odmah je odleteo iz prijatelja... Nekim ljudima stvarno treba crtati...

Pro Rašo 76's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Taman završim utakmicu i hoću da odradim treninge, kad se nakači lik da igra prijateljsku... Inače svaki drugi dan igra prijateljsku sa mnom, nekad i dve... Ajde to što mi uzme 10 minuta života, da sačekam da se završi utakmica, nego mi često pomeri tajmer za odmor, a ne primetim na vreme... Taman stisnuo "cancel" da poništim prijateljsku i nastavim trening, kad on zakazao novu minut kasnije... Nisam mogao da prekinem... E nećeš ga majci više... Odmah je odleteo iz prijatelja... Nekim ljudima stvarno treba crtati...
    Tako je Wolfe, ja to odmah izbacim iz prijatelja. Prijateljske igram samo sa clanovima mog saveza

VIP
    Protivnik jači 10%, ali mu to nije mnogo pomoglo...

Sezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1bmmmm.jpgSezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1bmmmmm.jpgSezona 99 - 12. Novembar - Kako vam ide?-1bmmmmmm.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Eh da nije nordeusu 9 tokena po svakom igraču, mogao bih cijeli tim lagano sa Kaskade 3 na Kaskadu 4 prebacit.

VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Eh da nije nordeusu 9 tokena po svakom igraču, mogao bih cijeli tim lagano sa Kaskade 3 na Kaskadu 4 prebacit.
    Pa možeš i ovako... Jeftinije ti je za igrača na 99% dati 9, nego 39 tokena...

Page 14 of 71 FirstFirst ... 412131415162464 ... LastLast