Kurvinska igra... Protivnik jači 24%... Meni skoro ceo tim preko ocene 7, njemu jedna 8. i dve 7.
Nema veze, dobar rezultat za revanš, ako budemo ovako igrali, prolazimo...
hmmm....
da sam na mestu menadžera Grenobla, imao bih dilemu da li da pripremim tekmu sto se tiče morala i kondicije i da pustim da algoritam odradi svoje ( 24% prednost ) ili da ja probam.
u svakom slučaju, pratio ili ne izbacio bi AMC-a i dodao još jednog DC-a.
ako te ne bude mrzelo, okači šta si uradio.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Juče sam izgubio u prvoj utakmici kupa 1-0,od onog što je razbacao igrače ko lopatom....drugu igram kući pa je moguće da prođem dalje
tekma lige prvaka:
protivnik nekih 15% slabiji ( 85 % ) ali ne pamtim ovakvu dominaciju jer u 17. minutu je bilo 5:0 za mene. na 4:0 se pojavio i protivnik. nakon toga izašao iz igrice bez želje da pratim dalje...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
odigrao tekmu u prvenstvu 0:0. namerno podesio tim da ekipe imaju isti kvalitet ( 97% ). igrao uski dijamant a posle zutog za AMC-a zamenio ga i ubacio treceg napadaca, pred kraj pomerio DMC-a na MC-a ali bez golova. kapiten Holth stavljen da igra kao ST a na livematch igrao kao AMR. ne znam više šta da kažem...
zanimljivo: DL igrač koji je imao jedan skil poen za DC poziciju sada može da igra i kao DC. kako ne znam...
Pobjeda u ligi prvaka, možda bi bilo pametno ispast u Super Ligu jer nisam nikad igrao istu.
Nisam se nadao da će prihvatit, al dobro sad znam da može da se kupi i na pregovore za siću. 2 od 3.
Meni bi trebao ovaj AMR za onu formaciju od juce
Gledam sada nekog AMR na berzi da kupim ali lude im cene i dalje, kontam da ce mi trebati neka def. postavka za utakmice saveza ovaj vikend.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)