Kakva glupost od rezultata
Protivnik nije prisutan i daje 3 komada sa igračem manje.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Kakva glupost od rezultata
Protivnik nije prisutan i daje 3 komada sa igračem manje.
Nova slika za priručnik "Uspešno trošenje tokena bez razloga " Za
E i meni se to danas desilo par puta, likovi sami sebe biduju
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Ne razumes me, svi su imali pravo da pokupe jednog besplatnog igraca koji je ako se ne varam dolazio u tri varijante kvaliteta (99,119,139) po principu lutrije(sta ti se padne). Ja nisam mogao da preuzmem takvog igraca jer nisam bio min lvl4. Sada kada sam najzad stigao na lvl4, nema vise te opcije za free igraca. Prvi tim mi je 85%, overall malo slabiji.
Prilicno sam renovirao tim na kraju sezone. Ostavio sam 13 igraca, ostale sve rasprodao. Prodao sam 7 prvotimaca, a zadrzao mlade igrace. I to sam odradio jer sam ocekivao da cu na pocetku ove sezone uzeti besplatnog igraca na lutriji koji ce nositi tim ove, a mozda i narednih sezona, ali prc . . . nema nista od toga.
Last edited by Kole22; 11-12-2017 at 04:03 PM.
Steta, bio ubedjen da me sleduje kada dostignem lvl4.
Interesuje me nesto vezano za pregovore posto su mi sada otkljucani. Npr kada ponudim 19T za nekog igraca, od toga Nordeus drzi nekih 15T dok menadzeru ide npr4T. Ako menadzer prihvati ponudu od 4T da li se meni vraca resto ili Nordeus uzima svih 19T?