Ja bi dres i grb ako moze![]()
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Ovo ne mogu da skapiram nikako. Ponuda za igrača od 32 godine (?). Za 4 lvl ispod, ima pristojne osobine. Da nije legenda, otišao bi.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
[QUOTE=Crvena Zvezda;491733]Ovo ne mogu da skapiram nikako. Ponuda za igrača od 32 godine (?). Za 4 lvl ispod, ima pristojne osobine. Da nije legenda, otišao bi.
el ti igra ovaj ponekad ili samo cekas da ode u penziju?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ja bih da mogu sam da ga osvojim. Al prc! Ne da, iako sam bolji rival, golman sve brani.![]()
U sledeca tri kola resavamo ko ce biti najblizi tituli do kraja. Sutra protiv treceplasiranog, a u nedelju protiv drugoplasiranog. Kako sada stvari stoje, bice napeto do samog kraja jer od zadnjih 9 kola, u 7 nas docekuju aktivni menadzeri sa solidnim timovima od kojih su 5-6 bila u konkurenciji za titulu na pocetku sezone.
U LS danas veoma dobra partija za mirniji revans kod kuce. Sutra nas pored derbija u ligi ocekuje jos jedan napet mec u Kupu u kojem smo blagi favoriti, ali samo na papiru. Treba to i potvrditi.
![]()
Last edited by Kole22; 11-30-2017 at 09:25 PM.
Al sam ga pocepao ko Panta pitu.
![]()
Last edited by Crvena Zvezda; 12-01-2017 at 01:47 AM.
Prvenstvo mislim da js završeno. 12 od mogućih 27 bodova mi treba.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Prvenstvo mislim da js završeno. 12 od mogućih 27 bodova mi treba.
ja sam se smorio sa ovakvim ligama. tako da sada uvek nastelujem procenat moje ekipe da bude isti kao kod protivnika i tako igram. i tako cu nastaviti da radim jer sam se smorio sa osvajanjem Lige 4 kola pre kraja.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522