Samo da Neymar polomi nogu i idemo na Nemce 🤣🤣🤣
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Samo da Neymar polomi nogu i idemo na Nemce 🤣🤣🤣
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
[QUOTE=Crvena Zvezda;491733]Ovo ne mogu da skapiram nikako. Ponuda za igrača od 32 godine (?). Za 4 lvl ispod, ima pristojne osobine. Da nije legenda, otišao bi.
el ti igra ovaj ponekad ili samo cekas da ode u penziju?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Prvenstvo mislim da js završeno. 12 od mogućih 27 bodova mi treba.
ja sam se smorio sa ovakvim ligama. tako da sada uvek nastelujem procenat moje ekipe da bude isti kao kod protivnika i tako igram. i tako cu nastaviti da radim jer sam se smorio sa osvajanjem Lige 4 kola pre kraja.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Juce smo odigrali nereseno u CL, protiv tima koji je 20% slabiji od nas Nadam se ozbiljnijoj igri u revansu i prolasku u polufinale CL.
Takodje imali smo 2 rutinske pobede u ligaskom takmicenju, 0-8 i 0-4 i postigli smo 101 gol gol razlika nam je +97 jednostavno smo masina za golove.
Ali nismo jos obezbedili ligu, iako imamo 100+ datih golova, samo 4 primljenja, 18-0-0 bezimo samo +5 2. timu na tabeli, skim igramo sutra utakmicu sezone. U 21:42 nam dolazi na noge secajuci se izbacivanja iz kupa, od danas
Sa njim smo igrali polufinale kupa, u prvoj utakmici smo odigrali odlicno, pobeda 3-1 gde je on postigao gol 5 min pre kraja. Savrseno za revans, podrzan od drugih menadzera i losom igrom mog srednjeg reda bio je na korak od uspeha.
Do 65.min otvorena igra i sanse na obe strane i onda u jednoj kontri protivnik postize gol za nadu. Nismo se povukli vec smo krenuli direktnije u napad i stavljamo tacku na celu pricu u 87. min za 1-1.
Nazalost prekinut je niz pobeda, 25 zaredom ali nastavlja se niz bez poraza 29. i nastavljamo
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Nisam očekivao prolazak posle 0:1 kod kuće. E kada sam dobio crveni u 16' znao sam da dobijam.
Već 5-6 sezona mu ili titulu uzimam ili ga izbacujem iz 1/2 LŠ/Kupa.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
*zvezda
sta je dostignuce "legenda“?