Katastrofa odmah na startu... Protivnik jači 18%, ali ovo nisam očekivao... Primili smo 6 golova iz prvih 8 šuteva u okvir... 2 kontre u situaciji dok igramo ultradefanzivno, steram im ga majci, hoće li promeniti to već jednom!!!
Ako pogledate kako izgleda odnos snaga na terenu, bukvalno sam jači na svakoj kocki, tako da je lespa u pravu kad kaže da je ovo samo kozmetika, sviranje kurcu...
Ovo je ubedljivo najjači bug.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ja se manje vise spremio za ovu sezonu. Ostaje jos da se dokupe MC i DL za prvi tim, posto su dvojica mladih iz prvog tima faktor 1000.
Idem sa omladincima, pa sta bude. Kontam da cu u drugom delu sezone biti u prednosti u odnosu na protivnike.
U LS veoma jaka konkurencija, ako uspeju ovi moji da izguraju grupu, bice zanimljivo u nokaut fazi kada ih malo istreniram.
Prvi rival: Poznat, igrali smo finale Kupa pretprosle sezone. Dva trofeja osvojio prosle.
Drugi rival: Nepoznat, mozda i nije aktivan, nije menjao dresove. Trofej u kupu prosle sezone.
Treci rival: Poznat, izbacio nas iz 1/16 finala kupa prosle sezone pobedama od 1-0 i 3-2. Osvojila dva trofeja i u Ligi treca prosle sezone. Videcemo da li smo kadri da joj vratimo za poraze iz prosle sezone, obzirom da je imala armiju podrske u nasem dvomecu.
Od svih grupa, ova je najjaca sa prosekom oko 85% kvaliteta. Bice zanimljivo videti gde smo sada u odnosu na poznata dva rivala.
Poslije tragicnog kraja prosle sezone, nekako rezervisano se krenulo u novu, iskreno da kazem ne znam sta da ocekujem na najvisem levelu, ali za pocetak sticanje samopouzdanja u KUP-u, lagana pobjeda u gostima.
U Ligi sampiona sam dobio izuzetno tesko grupu, ako bude neke srece pa u Super Ligu da se prodje, ali cisto sumnjam, stigla teska vremena : ) )
juce gledam na skaut listi se može kupiti igrač za 54 tokena MC 25 godina, spec play 115%. tačno je da je to igrač koji je završio priču što se tiče nekog bržeg napredovanja ali dobije se igrač koji je u prvoj sezoni maltene 7* i drugoj sezoni 6* a u trećoj može da posluži kao dobra rezerva. još ako bi se ispostavilo da je ovaj sa aukcije faktor 25-27, skaut opcija je definitivno bolje rešenje.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522