Znaci zanimljivo. Bidovanje na mom lvl-u nece dolaziti u obzir. Jedino da nadjem nekog 2-3lvl-a iznad i pazarim mu igrace sa 2-3*.
Znaci zanimljivo. Bidovanje na mom lvl-u nece dolaziti u obzir. Jedino da nadjem nekog 2-3lvl-a iznad i pazarim mu igrace sa 2-3*.
lagana pobeda od 5:0 u Kupu protiv 33% slabije ekipe pa nije ni vredno kacenja slika sa tekme.
Ali, i dalje AMR se krece po terenu na potezu MC - AMC!? mislim, sta sad to znaci? taj igrac se stvarno krece na delu terena za AMR-a ali ne radi trenutno livematch ili sta? ovo sad totalno gubi svaki smisao priprema tekme i gledanja iste. ili iskljuciti animaciju dok ne objave da su popravili bag. pod uslovom da su svesni da postoji problem.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Sa igracem 124%, bio bi miran 3 sezone sigurno ali prvu sezonu je samo za ukras nikakve koristi od njega. Ja sam imao jednog ST od 124% i sada je u mom timu kao rezerva. Prvu sezonu je trcao kao lud ali nema efikasnosti, ne znam da li je dao 3-4 gola ali zato drugu i trecu je kidao.
Last edited by Rašo 76; 11-12-2017 at 05:58 PM.
Protivnik slabiji samo 1%... U prvom poluvremenu imao samo 2 šuta, 1 u okvir... Mi na kraju 16 šuteva u okvir...
el ovaj igrao sa igracima na 60% kondicije cim je primio tri komada u zadnjih pet minuta ili je algoritam odradio svoje?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522