13:16 rez , da su mi uvazili pobjedu bilo bi 15:15, gol razlika ista, na penale dobio...
Na dan utakmice citavo vrijeme je stajala moja revans utakmica kao da nije odigrana, i pisalo vrijeme 19:05 tako nesto, a ono uveliko proslo par sati S:
A drugi dan je Nordeus registrovao utakmicu 0:0, jer se nije odigrala, ( ja nisam mogu uci i sto se tice mene i nije ), ali drugi u savezu su gledali moju utakmicu gdje sam dobio sa 2 razlike i otislo se na penale gjde sam i tu pobjedio .
To je sve sto mogu da prilozim, niko se nije sjetio toku utakmice da udari neki ss, a i sto bi, svi su mislili da je sve u redu...
Isto se i meni desilo. Odigrao sam nereseno sa protivnikom a ostali rezultati saveza su bili takvi da smo imali isti broj bodova i istu gol razliku, onda su na mojoj utakmici preskoceni produzeci (pisalo je da se igraju ali su odmah presli na penale), ja sam pre penala ispao sa servera i posle nekoliko pokusaja pokusao da se konektujem ali nisam uspeo. Ceo dan je pisalo da se utakmica igra i kasnije je registrovana 0-0.
Mada ovo nije prvi put, isto sam video i polovinom prosle sezone.
Kontao sam da je normalno
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Mene je nerviralo sto kada je utakmica zabagovala ceo dan nismo mogli da dobijemo raspored za sledeci deo turnira pa nisam mogao da isplaniram odmore i treninge igraca, morao sam u nedelju da ustanem u 5 ujutro znog Troldeusa :P
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
@sekensen @zokiruma
Momci, ja sam prosledio i rečeno mi je da pišete Support-u sa sve screenshot-om. Očigledno da nemaju rešenja.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Gotove utakmice za danas. 2 pobede, liga 6-0 i CL 2-1.
Sto se tice lige i dalje imamo samo +2 u odnosu na 2. tim a posto i on i ja imamo lak raspored u ostale 3 utakmice jedino trolovanje Troldeusa moze da promeni raspored
I dalje punimo protivnike tako da smo sada 118-6 u golovina tj. +112 gol razlika
CL opet zavrsavamo u finalu, prosle godine smo osvojili videcemo kako cemo proci ove u polufinalu smo imali ukupno 5-1 pa smo i zasluzeno u finalu