Ubio sam ga kao zeka kelerabu, ali ne vredi kada moj ST 4 puta preko gola šutira u 1 na 1 situaciji.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ubio sam ga kao zeka kelerabu, ali ne vredi kada moj ST 4 puta preko gola šutira u 1 na 1 situaciji.
spustao sam kvalitet kako bih igrao egal tekme u prvenstvu, ali ne vredi titula je vec sada osvojena.
jos jedna dosadna Liga ide u arhivu...
matori Holth i dalje trpa...
vratio sam se na formaciju preko krila iako nisam proveravao da li su popravili kretanje krila u polju. ne koristim vise kretenski livematch pa nije ni vazno. ispraticu ovih dana kako igraju krila pa ako su losi promenicu formaciju. danas pobeda u gostima 0:1 u Ligi prvaka protiv egal protivnika. gledam pred mec ovaj famozni "match up" i vidim da je podigao zadnju liniju i pitam se ko je tu u prednosti, protivnik zato sto ce moji napadaci biti u ofsajdu ili ja sto mi napadaci nisu markirani?
posle na mecu vodim 1:0, protivnik dodaje jos jednog napadaca, pa ih onda cicka u polju tako sto ih stavlja iza mojih DC-ova, ali nista niti sam primio gol niti su se oni pecali u ofsajd, tako da mi "match up" smrdi na tezak sminkeraj.
Last edited by lespa; 12-04-2017 at 10:28 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Nemoj da gledaš taj glupavi match up... To ima smisla samo ako oba tima igraju normal, ili ako se jedan brani, a drugi napada... Ako se oba tima brane, onda će napadači da budu u visini MC... Bar bi tako trebalo da bude, ali kod Nordeusa mnoge stvari nisu ni sigurne, ni logične...
Najgore ocene u celoj sezoni u finalu Kupa. Protiv ovoga se ne može.
FC Ruma Hammer Home: Isbjørnhallen League Winners : 8 (S1,S2,S3,S4,S5,S6,S15,S16) Cup Winners : 4(S2,S4,S15,S16) Champions league : 5 (S3,S4,S6,S14,S15) Triple : 2 (S4,S15)
Prvi trofej osiguran. Teska pobeda u Kupu protiv 8% slabijeg protivnika koji je 2/3 meca imao igraca vise na terenu. Razmisljao sam o zameni igraca koji je dobio karton, ali reko ajde da cekam poluvreme, kad ono dobi i drugi karton u 32. minutu. Veceras bitna utakmica za budzenje gol razlike, igram sa 65% slabijim protivnikom, nadam se da nece i mene istrolovati kao neke od vas ovde.