Nazalost, nismo uspeli da osvojimo Ligu Sampiona trecu sezonu zaredom. Bolji od nas na penale je tim protiv kojih izgleda nemamo dovoljno kvaliteta. 4. poraz u 5 meceva.

Interesantno je da nas je Nordeus opet malo sjebo, napadac koji i ne bi trebalo da igra odbranu je popio 2 kartona opet za 34 minuta (i u finalu kupa ista prica). Odmah potom protivnik postize pogodak iz slobodnog udarca. U nastavku meca smo uglavnom bili bolji sa dosta vise napada, cak je negde visio i drugi gol u vazduhu, ali na penale je protivnik ipak slavio. 2 najbolja igraca koja imam u napadu su izbacena iz stroja zbog kartona. Tako je hteo Nordeus. Cestitke svima na osvojenim trofejima, a svima koji su kao i ja posustali pred kraj, vise srece sledece sezone.

Slede ocene meca i igraca gde je njegov igrac utakmice dobio ocenu 7.9, a moj najbolji 9. Nigde logike, moji igraci su bili mnogo bolje ocenjeni posle meca od protivnika. U live mecu, moji nisu mogli da se sastave u pasovima, da bi na kraju stiglo obavestenje kako su nasi odlicni bili u dodavanju. WTF.