Page 2 of 55 FirstFirst 12341252 ... LastLast
Results 11 to 20 of 551
Like Tree359Likes

Thread: Sezona 39: April 7 - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Sezona 39: April 7 - Kako vam ide?-nk-dinamo-2.jpgSezona 39: April 7 - Kako vam ide?-nk-dinamo.jpgSezona 39: April 7 - Kako vam ide?-nk-dinamo-1.jpg

sad upadam u level di je liga pravo cudo neko ima level 20 neko 23 neko 18 zalosno sta radi manager ako gore nemaju igraca u tom serveru nemoram ja da na jebem i drugi sto smo mi taj level !
    Last edited by gnkdinamo7; 04-15-2013 at 06:51 PM.

Apprentice Slypire's Avatar
    Quote Originally Posted by gnkdinamo7 View Post
    Click image for larger version. 

Name:	nk dinamo.jpg 
Views:	11 
Size:	44.1 KB 
ID:	5240Click image for larger version. 

Name:	nk dinamo 1.jpg 
Views:	12 
Size:	98.1 KB 
ID:	5241

sad upadam u level di je liga pravo cudo neko ima level 20 neko 23 neko 18 zalosno sta radi manager ako gore nemaju igraca u tom serveru nemoram ja da na jebem i drugi sto smo mi taj level !

Desava se, takav si server dobio i jbg, nego majke ti stace ti jedan dres milana a jedan liverpula xD

Newbie
    hahahahah ma tako ispalo stavili prosli vikend na te dreseve popust neki pa uzeo sebi od milana i moj brat mi kupio ovaj drugi od liverpoola kao poklon

Newbie
    Quote Originally Posted by Slypire View Post
    Desava se, takav si server dobio i jbg, nego majke ti stace ti jedan dres milana a jedan liverpula xD
    hahahahah ma tako ispalo stavili prosli vikend na te dreseve popust neki - pa uzeo sebi od milana i moj brat mi kupio ovaj drugi od liverpoola kao poklon )

Sezona 39: April 7 - Kako vam ide?-hajduk1.jpgSezona 39: April 7 - Kako vam ide?-hajduk2.jpgSezona 39: April 7 - Kako vam ide?-hajduk3.jpg

ovo mi je drugi klub - a gledaj ovo ovo je tako jadno , da kad neko ima igraca manje i ubijas ga 70 80% da ti da 4 gola mislim desi se ali ja imam tako mnogo slika od ovakog jada .... ma za plakat gledaj igrace i vidi zadnji 7 utakmica sve tucem ali eto igrac manje i kiksas
    Last edited by gnkdinamo7; 04-15-2013 at 10:17 PM. Reason: lol

Newbie
    Dobar si........Ja ne mogu rezervu za toliko

Salim se...

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    15 jubilarna sezona...godinu dana igranja...

Prvi mec ove sezone i prva pobeda protiv 17 levela i sjajna pobeda mojih momaka...

MDKII likes this.

Dreamer
    Ostao sam u 5. nivou sa uigranijim timom tako da su ambicije jedno od prva cetiri mesta u ligi a u kupu dokle doguram
    Novac oko 11M.
    Tokeni 10-ak.
    Danas ili sutra moram potraziti jos 3 igraca da kompletiram tim(DLDC,DCDR i ML).
    Shadow likes this.

Newbie LARSSON's Avatar
    Ispao odmah u kupu, GG

abc
    abc is offline
    Newbie
    Za mene je ova sezona (23) povratak na Top Eleven. Nakon pauze pravim novi tim za nove trofeje, a vidim i da su neki stari igraci jos tu u konkurenciji za tim, bice zabavno...
    Shadow likes this.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Pozdrav abc pa gde si ti

Page 2 of 55 FirstFirst 12341252 ... LastLast