Jel iko primjetio da je nsretkovic postao moderator ovog naseg foruma? :P
cestitam
Mene interesuje kako to da njegov DC dobio 8-icu a uzivo sam pratio mec i nije nista posebno uradio sto se tice odbrane..vise je ovaj Nasir njegov blokirao itd..
Jel iko primjetio da je nsretkovic postao moderator ovog naseg foruma? :P
cestitam
Mene interesuje kako to da njegov DC dobio 8-icu a uzivo sam pratio mec i nije nista posebno uradio sto se tice odbrane..vise je ovaj Nasir njegov blokirao itd..
Хвала, честитке и теби на победи Што се тиче оцена 7 и 8 можда је неки баг или ипак је био бољи овај Ноишам иако се није толико примећивао на утакмици
Pa necu sigurno ja sa 39 odigranih sezona, kao jedini igrac koji je level 39, sa preko 80 trofeja, sa preko 10.000 odgledanih live meceva, sa timovima na nekoliko servera, sa poznavanjem svakog segmenta igre u detalje, pa i vise od toga, sa iskustvom moderatora na starom forumu od nekoliko meseci, sa ogromnim brojem otkrivenih i prijavljenih bagova... da budem moderator. Prosto, nije logicno
Novi kup osvojen
Ove sezone ću izgleda morati da se zadovoljim tanjirima kao Nadal i Federer.
Liga kako stvari stoje biću treći (danas igrao nerešeno sa autsajderom..kako? Stvarno ne znam..tim mi je za 10Q jači od njegovog, vrednost tima duplo veća + sam prilagodio formaciju njegovoj - možda je presudila sreća, 17 šuteva - samo 3 u okvir gola Tuga...
Igram finale lige šampiona, ali lik ima ubice u postavi. Obojica nemamo izgubljenu u lš, biće zabavno..
Kup - ispao još odavno
Nikako :/ u kupu ispao jos u 1/8 finala (iako su svi protivnici veci od mene 2 nivoa nisam zadovoljan prosle sez sam stigao do polufinala)
Liga tu sam prvi, jaka liga ove sezone za sad furam bez poraza..
Liga sampiona tu sam se razocarao jer sam ispao u 1/4 finala od ne bas toliko jakog protivnika ali sad sta je tu je..