Isti scenario kao juce i opet penal za protivnika u 87 min. Mnogo slucajnosti....
Isti scenario kao juce i opet penal za protivnika u 87 min. Mnogo slucajnosti....
KUP kvalifikacije 2. utakmica
Sa Pinto 3 gola i 3 asistencije i povreda na 5 dana u 87min...koji uzas...odma sam morao da ga oporavim sa 15 bustera...igracina...
Hahahaha...tek idu tezi protivnici koji su 17-18 level...videcemo...ma kad bih mogao i 3. mesto bio bih srecan...![]()
Prvenstvo 4.kolo
Ono kad krene lepo pa ti se povredi golman (dok je proslavljao Sa Pintov pogodak,zaleteo se ka ogradi sa navijacima i sapleo se na reklamu koju je hteo da preskoci i polomio je nogu,6 dana povreda,bustera za njega nemam) a rezervnog nemas...to je da popizdis...
Samo je jedna liga...i ne mozes da ispadnes iz nje...ako si od 1-7 mesta onda ides u veci level...a ako si ispod 7 mesta ostajes na tom levelu i sledecu sezonu i sve tako...trenutno je najveci level 39...pa ti vidi gde si...![]()
vrlo jasno sam postavio pitanje ... da ali ti igraci sto su lvl 39 kog nivoa je liga u kojoj oni ucestvuju ?
Ovde nema rangiranje liga...ovde je sve u sezonama...trenutno je 39 sezona od kada je igrica napravljena...i likovi koji igraju od pocetka oni su stigli do 39 levela,i nikada ih necemo stici...ne znam sta ti tu nije jasno![]()