Results 1 to 10 of 551
Like Tree359Likes

Thread: Sezona 39: April 7 - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Kupio sam ceo tim za 25T
    Slike cu kasnije da ubacim,sada jos malo imam mec,KUP...
    nsretkovic likes this.

Newbie
    Sezona 39: April 7 - Kako vam ide?-nk-dinamo-2.jpgSezona 39: April 7 - Kako vam ide?-nk-dinamo.jpgSezona 39: April 7 - Kako vam ide?-nk-dinamo-1.jpg

sad upadam u level di je liga pravo cudo neko ima level 20 neko 23 neko 18 zalosno sta radi manager ako gore nemaju igraca u tom serveru nemoram ja da na jebem i drugi sto smo mi taj level !
    Last edited by gnkdinamo7; 04-15-2013 at 06:51 PM.

Apprentice Slypire's Avatar
    Quote Originally Posted by gnkdinamo7 View Post
    Click image for larger version. 

Name:	nk dinamo.jpg 
Views:	11 
Size:	44.1 KB 
ID:	5240Click image for larger version. 

Name:	nk dinamo 1.jpg 
Views:	12 
Size:	98.1 KB 
ID:	5241

sad upadam u level di je liga pravo cudo neko ima level 20 neko 23 neko 18 zalosno sta radi manager ako gore nemaju igraca u tom serveru nemoram ja da na jebem i drugi sto smo mi taj level !

Desava se, takav si server dobio i jbg, nego majke ti stace ti jedan dres milana a jedan liverpula xD

Newbie
    hahahahah ma tako ispalo stavili prosli vikend na te dreseve popust neki pa uzeo sebi od milana i moj brat mi kupio ovaj drugi od liverpoola kao poklon

Newbie
    Quote Originally Posted by Slypire View Post
    Desava se, takav si server dobio i jbg, nego majke ti stace ti jedan dres milana a jedan liverpula xD
    hahahahah ma tako ispalo stavili prosli vikend na te dreseve popust neki - pa uzeo sebi od milana i moj brat mi kupio ovaj drugi od liverpoola kao poklon )

Sezona 39: April 7 - Kako vam ide?-hajduk1.jpgSezona 39: April 7 - Kako vam ide?-hajduk2.jpgSezona 39: April 7 - Kako vam ide?-hajduk3.jpg

ovo mi je drugi klub - a gledaj ovo ovo je tako jadno , da kad neko ima igraca manje i ubijas ga 70 80% da ti da 4 gola mislim desi se ali ja imam tako mnogo slika od ovakog jada .... ma za plakat gledaj igrace i vidi zadnji 7 utakmica sve tucem ali eto igrac manje i kiksas
    Last edited by gnkdinamo7; 04-15-2013 at 10:17 PM. Reason: lol