A zezaju me od update videa za kofere. Gledam jedan te isti reklamni you tube video već 15 puta i ne upisuje kofere. Izlazio- ulazio u igru i uvek isti
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Printable View
A zezaju me od update videa za kofere. Gledam jedan te isti reklamni you tube video već 15 puta i ne upisuje kofere. Izlazio- ulazio u igru i uvek isti
Ja sam odraidio kupujem-prodajem :) imam 3 nova igraca u postavi, posto su zamnjenjeni 22+ pa me smara da ih treniram vise.
Kupljni igraci su kostali tepsiju ribe :)
Ukupno sam -3 tokena manje nego na pocetku sezone, prodao sam nekoliko igraca za tokene i njih sam zamemenio sa mladjim igracima, oni su u rezervama, ono bonusi i slicno.
Ukupno sam kupio 5 igraca :)
Inace podigao sam kvalitet tima za 10-tak % od juce, intezivni trening :)
Crveno su novi igraci, plavo igrac prebacen iz rezervi u 1. tim.
Attachment 91989
Pocetak sezone, pre kupovine ovog onog:
Attachment 91990
Na danasnji dan:
Attachment 91991
Juče su Angleborn i Cojocaru ušli sa klupe i spasili nas blamaže, a danas su pokidali u revanšu... Angleborn - 5 golova... Cojocaru - gol i 2 asistencije...
Attachment 91994Attachment 91995Attachment 91996
odmah u prvoj rundi Kupa aktivni egal protivnik ali prosao u narednu rundu. pred prvu tekmu protivnik je imao prednost 110% vs. 106% ali pred revans potroseno malo zelenih i podignut kvalitet na 110% i isplatilo se. :)
Attachment 91997
Jel zna neko kakav je ovo event od sutra vezano za 100. sezonu ?
Gazimo :)
Bice i ovo sezona izgeda sa mnogo golova, pojacanja odlicno igraju, jos oko 80-120 paketica zelene boje i vozimo do kraja sezone :)
Attachment 92008
Kako deru ove na nižim nivoima. Faktor 31 ???!!!
180 golova za 30 T. Ala su se otvorili k'o Piroćanci.