☆ Koliko imate tokena? ☆
Attachment 91882
☆ Kakav vam je žreb u kupu i LŠ? ☆
Attachment 91883
☆ Sa kojom formacijom krećete u novu sezonu ? ☆
Attachment 91885
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
Attachment 91886
☆ Srećno svima :D ☆
Printable View
☆ Koliko imate tokena? ☆
Attachment 91882
☆ Kakav vam je žreb u kupu i LŠ? ☆
Attachment 91883
☆ Sa kojom formacijom krećete u novu sezonu ? ☆
Attachment 91885
☆ Da li planirate da dovedete/prodate neke igrace? ☆
Attachment 91886
☆ Srećno svima :D ☆
Attachment 91900
Nova sezone ce nadam se biti bolja od predhodne koja je zavrsila bez trofeja :)
Tokeni su mi uvijek problematicni :D
Nova sezona pocinje sa starom formacijom 4-2-1-2-1
Kupovine igraca ce biti ali minimalno, sve zavisi kako ce igrati ovi od prosle sezone :)
- Liga sampiona , grupa je ok i prolaz ne bi trebao doci u pitanje
- Kup - prvo kolo sam favorit. 1/16 finala i 1/4 finale su egal protivnici po jacini
Liga jos nije startovala, pa vidjecemo kakve sam srece
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sto se tice drugog tima
Na pocetku sam na 2 levelu, u ligi sampiona sam drugi po jacini i ne bi trebalo biti problema za prolaz grupe
U kup-u, prvo kolo je egal ali vec u drugom bi mogao naletiti na 15% jaceg :p
Kada je u pitanju liga, saznacu za tri dana
Buduci da sam tek na pocetku ( poceo sam sredinom prosle sezone), stvaranje jakog tima je prioritet .
Svima zelim puno srece i sto vise titula u novoj sezoni !
U poslednjoj sezoni su sva 3 tima osvojili po trofej... Biću zadovoljan ako opet bude tako...
U prosloj sezoni nisam mnogo igrao. Izgubio sam bio zelju da pratim tekme kada sam izgubio od jednog lika u LS 5:0 (pritom sam bio jaci od njega i za utakmicu sam se bio potpuno spremio). Posle kada sam usao u igricu, posle nekog vremena, video sam da sam u polufinalu kupa pobedio jaci tim isto 5:0 (nisam se ni spremio za utakmicu, kondicija tima bila oko 30% a on pratio tekmu, pravio izmene ali mu nije pomoglo :rolleyes:)
Zato sam cekao da se zavrsi sezona pa da od nove krenem opet da pratim. Osvojio sam jos jednu ligu, mada to je i bilo ocekivano jer nisam imao nijednog pravog rivala.
U LS(zbog onog rezultata) ispao u osmini finala vec a u kupu stigao do finala (realno trebalo je da ispadnem u polufinalu ali ajde).
Ode Vink za token... 27 godina, 9 sezona u klubu, 5 trofeja u ligi...
Attachment 91908
Ode i Brazilac Thomaz za token... 24 godine, 6 sezona, 3 trofeja u ligi... Užasno sporo je napredovao, faktor 27, čudo da je ostao u klubu toliko dugo...
Attachment 91909
krenuo soping: kupljen 18 god MC dribler 83% za 13 tokena faktor 22 i za 14 tokena prebacen omladinac u prvi tim DC DR 80% faktor 20.
Super-sub, što bi rekli Jenglezi...
Attachment 91925
Danas kao svi da kupuju golmane
Attachment 91948
Na pocetku jubilarne 100. sezone i mi slavimo mali jubilej. Peta sezona u TE. U kupu smo dobili izuzetno tezak raspored pocevsi od trece runde pa sve do kraja. Mnogo je jaka konkurencija. U Ligi Sampiona laka grupa, i krecemo kao jedan od top8 timova. Dosta poznatih potencijalnih rivala, pa cemo videti kako cemo se snaci. Ostaje da se pazari kvalitetan MC za trening inace smo ugasili sezonu. Trening fokus ce ici na dva igraca, GK 19 g i na DC/DMC 20 godina. I naravno na MC kada ga kupimo. Za dva dana stizu novi omladinci, pa ako bude neki MC oko 80% mozda nece biti potrebe da ga uzimamo na TL.
Svima zelim dosta srece u novoj sezoni i nadam se da ce Event za ovu sezonu koji pocinje prekosutra biti dosta laksi nego prethodne.
Protivnik jači 20%, uvaljuje nam gol posle kornera... MC Barendilla nas spašava poraza, na asistenciju ST Iancu-a... Zamalo da popijemo gol iz kontre pred kraj, ali GK Pavanello brani...
Attachment 91949
Katastrofalan početak i već posle 58 minuta je 0-3... Nadu donose igrači sa klupe, Angleborn i Cojocaru...
Attachment 91955
Novi igrac u klubu. faktor 20. :cool::cool::cool:
Attachment 91958
:rolleyes:
Attachment 91967
iskreno, kada bih imao info da je ovakav igrac recimo faktor 20, isao bih bez problema do 30 tokena na aukciji. ali, za dodatnih 10 tokena se moze kupiti igrac preko asistenta kvaliteta 119% tako da ovo jeste preterano. doduse, preko asistenta bi to bio igrac od 19 godina i dve pozicije.
ali, ne stojimo svi isto sa resursima tako da ono sto je nekome 69 tokena nekome je to 19 tokena. :)
Izbacilo me iz igre taman kad sam hteo da radim treninge za bonus i već pola sata ne mogu da uđem nazad... Propade mi jedan odmor od 6%... Nataknem vas sve na kurac sa vašim "server error"!!!
Recimo da nisam prosao lose xD Bar sto se tice pozicija xDhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...69f4cb1d55.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cd0684ca4f.jpg
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Još jedan xD
Attachment 91972
Kad imaš jebenog govnara ST od 6* i on za 90 minuta odigra gore u napadu, nego defanzivac u napadu, sa crvenim trouglom, van pozicije...
Kralj :D
Attachment 91973
Nije moglo bolje od ovog... 168 minuta smo se nosili sa 20% jačim, a onda kolaps... Imali smo i više šansi i šuteva u okvir, ali uzalud...
Attachment 91974Attachment 91975
Austrijanac Gregoritsch napušta Celtic za 1 token i ide u isti klub, u koji je već otišao Thomaz... Dobar DMC, šteta što je faktor 25...
Attachment 91976
I Velšanin Evans odlazi, ali za 4 tokena... Vrlo dobar ML, šteta što je bio samo to... Morao sam da ga prodam, jer mi sad po levoj strani igra mutant Kwedi...
Attachment 91977
Rasprodao sam za po 5 tokena gomilu omladinaca i igrača od 3*, kupljenih za token prošle sezone, da imam za bonus treninge...
Između ostalog....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bd5e40415e.jpg
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Kao preslikana utakmica od juče... Isti strelci, isti asistent... Sledeći protivnik je lik koji je ostao ispod crte, prošle sezone...
Attachment 91978
A zezaju me od update videa za kofere. Gledam jedan te isti reklamni you tube video već 15 puta i ne upisuje kofere. Izlazio- ulazio u igru i uvek isti
Ja sam odraidio kupujem-prodajem :) imam 3 nova igraca u postavi, posto su zamnjenjeni 22+ pa me smara da ih treniram vise.
Kupljni igraci su kostali tepsiju ribe :)
Ukupno sam -3 tokena manje nego na pocetku sezone, prodao sam nekoliko igraca za tokene i njih sam zamemenio sa mladjim igracima, oni su u rezervama, ono bonusi i slicno.
Ukupno sam kupio 5 igraca :)
Inace podigao sam kvalitet tima za 10-tak % od juce, intezivni trening :)
Crveno su novi igraci, plavo igrac prebacen iz rezervi u 1. tim.
Attachment 91989
Pocetak sezone, pre kupovine ovog onog:
Attachment 91990
Na danasnji dan:
Attachment 91991
Juče su Angleborn i Cojocaru ušli sa klupe i spasili nas blamaže, a danas su pokidali u revanšu... Angleborn - 5 golova... Cojocaru - gol i 2 asistencije...
Attachment 91994Attachment 91995Attachment 91996
odmah u prvoj rundi Kupa aktivni egal protivnik ali prosao u narednu rundu. pred prvu tekmu protivnik je imao prednost 110% vs. 106% ali pred revans potroseno malo zelenih i podignut kvalitet na 110% i isplatilo se. :)
Attachment 91997
Jel zna neko kakav je ovo event od sutra vezano za 100. sezonu ?
Gazimo :)
Bice i ovo sezona izgeda sa mnogo golova, pojacanja odlicno igraju, jos oko 80-120 paketica zelene boje i vozimo do kraja sezone :)
Attachment 92008
Kako deru ove na nižim nivoima. Faktor 31 ???!!!
180 golova za 30 T. Ala su se otvorili k'o Piroćanci.