Last edited by Shadow; 12-10-2017 at 04:52 AM.
Nova sezone ce nadam se biti bolja od predhodne koja je zavrsila bez trofeja
Tokeni su mi uvijek problematicni
Nova sezona pocinje sa starom formacijom 4-2-1-2-1
Kupovine igraca ce biti ali minimalno, sve zavisi kako ce igrati ovi od prosle sezone
- Liga sampiona , grupa je ok i prolaz ne bi trebao doci u pitanje
- Kup - prvo kolo sam favorit. 1/16 finala i 1/4 finale su egal protivnici po jacini
Liga jos nije startovala, pa vidjecemo kakve sam srece
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sto se tice drugog tima
Na pocetku sam na 2 levelu, u ligi sampiona sam drugi po jacini i ne bi trebalo biti problema za prolaz grupe
U kup-u, prvo kolo je egal ali vec u drugom bi mogao naletiti na 15% jaceg
Kada je u pitanju liga, saznacu za tri dana
Buduci da sam tek na pocetku ( poceo sam sredinom prosle sezone), stvaranje jakog tima je prioritet .
Svima zelim puno srece i sto vise titula u novoj sezoni !
Last edited by Rašo 76; 12-10-2017 at 09:07 AM.
U poslednjoj sezoni su sva 3 tima osvojili po trofej... Biću zadovoljan ako opet bude tako...
U prosloj sezoni nisam mnogo igrao. Izgubio sam bio zelju da pratim tekme kada sam izgubio od jednog lika u LS 5:0 (pritom sam bio jaci od njega i za utakmicu sam se bio potpuno spremio). Posle kada sam usao u igricu, posle nekog vremena, video sam da sam u polufinalu kupa pobedio jaci tim isto 5:0 (nisam se ni spremio za utakmicu, kondicija tima bila oko 30% a on pratio tekmu, pravio izmene ali mu nije pomoglo)
Zato sam cekao da se zavrsi sezona pa da od nove krenem opet da pratim. Osvojio sam jos jednu ligu, mada to je i bilo ocekivano jer nisam imao nijednog pravog rivala.
U LS(zbog onog rezultata) ispao u osmini finala vec a u kupu stigao do finala (realno trebalo je da ispadnem u polufinalu ali ajde).
krenuo soping: kupljen 18 god MC dribler 83% za 13 tokena faktor 22 i za 14 tokena prebacen omladinac u prvi tim DC DR 80% faktor 20.
Last edited by lespa; 12-10-2017 at 11:36 AM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522