Last edited by Shadow; 12-10-2017 at 04:52 AM.
Nova sezone ce nadam se biti bolja od predhodne koja je zavrsila bez trofeja
Tokeni su mi uvijek problematicni
Nova sezona pocinje sa starom formacijom 4-2-1-2-1
Kupovine igraca ce biti ali minimalno, sve zavisi kako ce igrati ovi od prosle sezone
- Liga sampiona , grupa je ok i prolaz ne bi trebao doci u pitanje
- Kup - prvo kolo sam favorit. 1/16 finala i 1/4 finale su egal protivnici po jacini
Liga jos nije startovala, pa vidjecemo kakve sam srece
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sto se tice drugog tima
Na pocetku sam na 2 levelu, u ligi sampiona sam drugi po jacini i ne bi trebalo biti problema za prolaz grupe
U kup-u, prvo kolo je egal ali vec u drugom bi mogao naletiti na 15% jaceg
Kada je u pitanju liga, saznacu za tri dana
Buduci da sam tek na pocetku ( poceo sam sredinom prosle sezone), stvaranje jakog tima je prioritet .
Svima zelim puno srece i sto vise titula u novoj sezoni !
Last edited by Rašo 76; 12-10-2017 at 09:07 AM.
U poslednjoj sezoni su sva 3 tima osvojili po trofej... Biću zadovoljan ako opet bude tako...
U prosloj sezoni nisam mnogo igrao. Izgubio sam bio zelju da pratim tekme kada sam izgubio od jednog lika u LS 5:0 (pritom sam bio jaci od njega i za utakmicu sam se bio potpuno spremio). Posle kada sam usao u igricu, posle nekog vremena, video sam da sam u polufinalu kupa pobedio jaci tim isto 5:0 (nisam se ni spremio za utakmicu, kondicija tima bila oko 30% a on pratio tekmu, pravio izmene ali mu nije pomoglo )
Zato sam cekao da se zavrsi sezona pa da od nove krenem opet da pratim. Osvojio sam jos jednu ligu, mada to je i bilo ocekivano jer nisam imao nijednog pravog rivala.
U LS(zbog onog rezultata) ispao u osmini finala vec a u kupu stigao do finala (realno trebalo je da ispadnem u polufinalu ali ajde).
krenuo soping: kupljen 18 god MC dribler 83% za 13 tokena faktor 22 i za 14 tokena prebacen omladinac u prvi tim DC DR 80% faktor 20.
Last edited by lespa; 12-10-2017 at 11:36 AM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522