-
1 Attachment(s)
Jebem im familiju i njihovom algoritmu!!! Kreneš utakmicu sa 99% kondicije, bonusom za pobedu i moralom na max i samo jedan igrač odigra za 8... Moram da ubacim igrača kom je moral u žutom da bih spasio bod... Sisajte mi tuki novogodišnji!!! Kaže asistent, oni su igrali agresivnije... Pa koji kurac držim visok presing i teško uklizavanje skoro celu utakmicu, nataknem vas na kurac!!!
Attachment 92818
-
1 Attachment(s)
Ista situacija kao sa Keltima... Sve nakucano na max i trolovanje tokom cele utakmice, gomila promašenih zicera, 2 odbranjena slobodnjaka Arboledi u 2 minuta...
Attachment 92826
-
Znači, United je imao 7.77 prosečnu ocenu... Trebalo je 5-1 da bude, a stalno tesan rezultat!!!
-
Srecna nova godina forumasi. U zdravlju i veselju da ovu godinu provedete sa najblizima [emoji847][emoji847][emoji847][emoji847][emoji21]
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
-
Srećna Nova 2018., da vas služi zdravlje, pre svega, da vas greje ljubav i da vas prati sreća, naročito u trol utakmicama :D
-
2 Attachment(s)
Protivnik nije prisutan, u prvom poluvremenu samo jedna šansa za njega... U nastavku ništa ne menjam, ali Nordeus menja taktiku za protivnika i on stvara još 11 šansi, 5 u okvir... Promašili smo nekoliko zicera, odbranjen nam je šut glavom posle kornera...
Attachment 92833Attachment 92834
-
1 Attachment(s)
Posle 10-ak utakmica Celtic daje više od 2 gola, napokon... Trebalo je da bude bar još toliko, ali Nordeus nije Deda mraz... Promašen penal, odbranjena kontra, odbranjen šut glavom posle kornera, promašena gomila zicera...
Attachment 92835
-
Sretna Nova godina svima.
Poslano sa mog LG-M250 koristeći Tapatalk
-
Srecna Nova godina forumasi!!! Zelim Vam da budete dobrog zdravlja i da vas sreca prati na svakom koraku.
Sto se tice Palilulca, super ulazak u novu godinu. Trijumf na strani od 4-1 u LS za skoro izvesno 4. finale zaredom. ;)
Ono sto me plasi, jeste kiks drugoplasiranog protiv rivala koji je svega na 80%. Ja igram derbi mec, i cimka mi, kolko li ce me trolovati danas kada bi pobedom pobegao na +4??? :confused:
https://imagizer.imageshack.com/v2/6...922/nhvn0m.png
Dva igraca iz prve postave nemaju pravo igranja, ali opet bi trebalo da smo jaki.
https://imagizer.imageshack.com/v2/6...923/47ofWf.png
-
6 Attachment(s)
Polufinale lige sampiona, Teleoptik jedva izvukao remi protiv rivala koji je egal po jacini.
Attachment 92836
Protivnik je pratio utakmicu, ja nisam , a i sudija me uzeo na zub izbacio mi lijevog beka, Milenkovic uvali gol za 1:1 sa igracem manje. Kasnije mi izbaci i centralnog veznog ali dobili su **** od labuda
Attachment 92837
Attachment 92838
Attachment 92839
Attachment 92840
Attachment 92841