ma naravno da ne igraju kako treba. ali stvarno više nisam mogao da gledam one gluposti u animaciji. žalim samo što ranije nisam isključio recimo mesec dana nakon što su uveli.
Ali, taj problem sa kretanjem igrača u polju je nastao sa ažuriranjem u novembru i evo dva meseca kasnije nije rešen. neverovatno, da li nisu sposobni da reše ili se prave ludi?![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Pobeda danas u derbiju protiv sada sestoplasiranog (104%) od 2-0 za maksimalan ucinak posle 8 kola. Drugi i treci juce remizirali 2-2, sutra derbi protiv drugog. Inace, prvih sest timova vec preko 100% kvaliteta, liga je solidno jaka i aktivna iako to tabela ne prikazuje na odgovarajuci nacin. I dobro je sto je tako, jer smo prvi.
Veceras ostaje da se odigra revans kupa, protivnik jaci za 7%, ali iz prvog meca imamo 2-0, tako da se nadam da nece biti trola kao prosle sezone kad smo u 1/4 Kupa posle 2-0 iz prve, izgubili 3-0 na ultradefanzivnu taktiku. Protivnik nam je tada bio, drugoplasirani iz nase ovosezonske lige.
Last edited by Kole22; 01-16-2018 at 12:09 PM.
Svake sezone par utakmica zatroluje samo tako, van svake pameti. Nije igra savršena, daleko od toga. Evo jedan detalj od pre par dana koji sam primjetio na jesnom svom timu koji tankuje. Protivnik 100% jači i utakmica završi 3:3.
![]()
Mamu im jebem svima!!!! Prva tekma 2-0 za nas u revansu nista al bas nista!! Masimo zicere a protivnik sve sanse koristi. Ovo je namesten rezultat 100% bas 0-3 bas 3 gola u gostima da mi da tim kod kojeg menadzer nije bio prisutan.. Mamu im jebem trolovsku.. Btw lik je 15% slabiji al boli kurac ove u nordeusu za to
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Je li postoji period kad trziste luduje? Da li je izdijeljeno ko gdje moze da nudi po regija?
Fali mi jedan DC ozbiljnih godina, a kvaliteta bar 5 zvezdica. Prije nedelju dana to sam uzimao za 1token. I to izjjmutra kad ustanem na posao da idem. Prakticno niko ne nudi. Jutros sam cekao 7 dijeljenja, svaki igrac od 5 zvezdica je otisao za najmanje 6 tokena. Level 1 je u pitanju.
I jos jedno pitanje. Imam ih ja i previse, ali ne bih puno da smaram.
Naime, pred svaki mec malim pomjeranjem igraca na svojim pozicijama posvijetli zelena boja.. Koja je bitna za posjed, kako sam razumio? Da li je bitno raditi te korekcije i pomjeranja igraca na svojim pozicijama.
Nema pravila za kupovinu igraca kada je u pitanju, nekada je bio najbolji period rano ujutru od 04.30 -6.00 ali to vise ne vazi. Ja sam pratio nekoliko puta i pokusavao da kupim ali sipak, ima dosta igraca Indonezija i Turska koji imaju tokena za bacanje. Sada trebas imati tokene i srecu da nisu bas aktivni u potrazi za pozicijom koju i ti trazis.
Sto se tice pozicija igraca, idealno je da budu da igraju na pozicija koju imaju ( svjetlo zeleni krug ), korekcije mozes raditi u tom kvadratu koji ti oznacava svjetla boja sa u suprotnom ce se pojaviti trokut da igrac nije na svojoj poziciji.
Evo na slici, svi igraci osim Roccetti su na svojim pozicijama, kod njega je trokut on je izvan svoje pozicije
Malo je preopsirno ali nadam se da ces skontati![]()
5-6 tokena je ništa dati za igrača od 5*... Ne mogu da ti pomognem oko toga, kad tržište luduje, pošto si level 1, nije isto kao kod nas gore... Kod nas luduje uvek... Ne obraćaj pažnju na to osvetljavanje polja kad postavljaš formaciju, to je kurac na biciklu... Ja sam, kad se to tek pojavilo, postavio ekipu tako da mi je ceo teren bio u najsvetlijoj boji, samo pred njegovim golom nijansu tamnije, i na kraju izgubio 0-4...