Evo i mene, da i ja nesto glupo napisem za 🥇🤣. Posle prvih utakmica koje sam odigrao u 9h gubio sam 13:4 i naravno to je bila ne moguca misija za mene, jer sam igrao protiv Vjetnamaca, koji imaju mutant igrace. Medjutim, ja sam se strasno pojacao za revans i to je uspelo. Revans se zavrsio 17:17 sa istom gol razlikom i pucani su penali na zadnjoj utakmici, kao sto vidite na slici i tu sam pobedio 5:3. Jeeeeeeeee, zurkaaaa ali govna iz Nordeusa nisu to registrovali, nego su utakmicu ponistili i ujutro su upisali da se utakmica zavrsila 0:0 i tako sam ja ispusio finale turnira. I sta reci, osim da su oni teska GOVNAA. Najveci problem je taj sto sam ja na svim ostalim profilima potrosio preko 500 tokena za pojacanja i to samo zbog revansa, posto me jedino savezi interesuju i u njih ulazem ( naravno, tokeni nisu kupljeni nego skupljani mesecima). A sta da sam ja te tokene kupio parama a oni mene ovako izradili, sta onda????? Ljudi, nemojte govnarima davati pare, to su teski smradovi od ljudi. A sta meni sada preostaje, da ih napadati sve dok mi ne vrate moje tokene, pa makar mi i banovali sve profilee. Ajde sto im je igrica sranje, ajde sto su im rezultati jadni i bedni, nisu realni, to njima nije dosta, nego su krenuli i da kradu, jebem li im sve po spisku. Momci, zelim vam prijatnu nedelju i uzivajte️🥇SAMO OPUŠTENOOOOOO
Idemoooooooooooooo