@Petar
Gledaj ovo. Tim je 5. nivo. Samo u prvoj sezoni nije bio prvak. Na njemu sam hteo eksperimentisati i 3 sezone sam skupljao zelene. Ništa nije trošeno. Bilo 2000. Tek u 4. sam počeo da treniram samo 4-5 igrača. U međuvremenu sam uzeo kao što vidiš par trofeja i prošle godine triplu, bez da mnogo pratim. Bonus odradim i u toku dana reklame.
1. i 2. nivo sam odigrao sa 80% istim igračima. Na kraju 2. sezone sam prodao sve što je imalo 4/5/6* iz rezervi, a iz prvog tima skoro sve što je bilo starije od 21 godine.
Prvih dana 3. sam kupio 4* igrače, na oko 70-79% za po 1 do 3 tokena, za prvi tim i najjeftinije sa 3* za rezerve (1 token). Godine mi nisu bile važne i tako su služili samo za bonus, ali gledaš što mlađi da budu. Tako generišeš malo finansije.
Na kraju 3. i početkom 4. ista priča. 4* igrače sam počeo da selektiram po faktoru. Do F22 ih zadržavam. Ako je lošiji, samo ga istreniram taj dan do kraja kondicije i prodajem ponovo. Finansije jbg. Pošto krila najviše golova daju, tražio sam AML/AMR 18 god, 4* i F19. Uz njih svi ovi sa 19 godina (vidi sliku). U njih sam onda spucao dosta zelenih. Zadržao sam i akademca za 8 tokena, ST, i njega malo napucao. Uzeo sam triplu krunu.
Početkom 5. sam opet sve rezerve sa 5* prodao. Kupio ove od 18 godina, ali na maksimalnih 65% i ciljno treniranje. Igra tim praktično sa 11 igrača. Sve što je na klupi je na 4* i trenira im se specijalnost ili nova pozicija da ne pređu na 5-tu. Danas uzet kup, titula u džepu i sutra jurim 0:1 iz prve u LŠ. Uz to vidi tokene, novce i kofere.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk