Prvo kolo protiv drugoligaša sa mog nivoa. Ako se po jutru dan poznaje, Hassell rešio i ovu sezonu da šiba.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Prvo kolo protiv drugoligaša sa mog nivoa. Ako se po jutru dan poznaje, Hassell rešio i ovu sezonu da šiba.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
nisam pratio mec Kupa, ali sam zbog jednake snage ocekivao neizvestan mec, kad ono 6:0 za moju ekipu.
posle bacim pogled i vidim da je u 30. minutu ubacio DMC-a od skoro dve zvezdice?!
eto, naleteo sam na nekog ko igra samo Ligu ili samo Saveze. kako god, vec mogu da razmisljam o narednom protivniku.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ortiz 4 gola! Pred kraj prošle sezone je najvljivao da će biti kidalica i nosioc igre ove sezone jer je prethodne bio čovek sa suprotnog krila koji je igrao sezonu života a sad je zbog godina i jače divizije dobio zamenika koji tek treba da se pokaže. Zamenik je danas doveden i bio je veoma dobar. Verovatno sam prošao.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Last edited by PFC; 03-04-2018 at 04:16 PM.
[QUOTE=Steppenwolf;507021]Trolovanje 44% jačeg protivnika... Ne dade Nordeus da izjednačimo u 90. minutu, posle kontre...
auuu, na sta ti ekipa lici. pa ti ces sutra biti ubacen u neku smesnu ligu i verovatno biti jedan od retkih aktivnih menadzera.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522