Ovo postaje neshvatljivo. Poraz u Ligi i to ubedljiv, podjednak mec, moj golman prima 3 komada i najgori pojedinac na mecu sa ocenom 5, asistent kaze rezultat ne odrazava situaciju na mecu,sto i jeste, primam dva gola iz slobodnjaka, moj igrac ima 5 sansi iz slobodnog udarca, sa specijalnoscu i sve salje u tri lepe korner zastavice. Pa Nordeuse, hoces li da nas poducis sta je bitno kod vestina igraca, ne bi li oni igrali na malo zadovoljavajucem nivou u skladu sa svojim vestinama??? Ne moze golman koji je prethodne sezone bio igrac sa najvise MoM titula, da ove sezone bude najgore ocenjeni pojedinac u timu. Uporedjujuci sve ostale golmane na mom nivou, on je najbolji golman po bitnim vestinama, ima samo dva koja su mu slicna (a prijatelj sam sa skoro svim aktivnim menadzerima na mom nivou), ostali su boranija za njega. Kako to da golman sa najboljim vestinama bude rupa zbog koje se gube bodovi i utakmice tokom cele sezone? Hoce li mi ko objasniti caku zbog koje protivnik iz dva suta daje dva gola iz slobodnjaka, a ja iz 5 ne mogu pogoditi gol? Logika? Pa celu sezonu me zajebavate i od najboljeg golmana na celom nivou (ajde da kazemo jednog od top3) pravite nesposobnog za konzistentniju igru. Pa ne mogu Nojer ili Bufon da budu rupe koje iz svake sanse primaju golove u svakom mecu, nebitno od kvaliteta protivnika. Dajte se uozbiljite malo i priblizite igracima svoje algoritme. Ajde ja cu sad da napucam brzinu, kondiciju i snagu i stvoricu igraca koji je nezaustavljiv. Koji ce sezonama da bude najbolji strelac i asistent i niko ga nece moci zaustaviti. Pa gde je tu logika? Pa sto onda Teo Volkot nije Mesi? Razumem ja jedan mec, dva meca, ali cele sezone konstantno ne moze golman koji je u top3 po kvalitetu da bude najgori pojedinac zbog kojeg se gube mecevi.

Evo ga golman koji iz najmanje protivnickih sansi prima najvise golova ove sezone: