Results 1 to 10 of 386
Like Tree853Likes

Thread: Sezona 103 - 4. mart - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Kole22's Avatar
    Quote Originally Posted by PFC View Post
    Da smo bili ranije prijatelji bili bi, ovako...

Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
    Jbg, ja imao nalog star sest godina i nikada nisam igrao sa tog naloga, aktivirao taj kada poceo da igram sa Palilulcem i prc nalozi nisu na istom serveru. A tu smo sa nivoima. Trazim nekog sa kim bih mogao da razmenjujem igrace i nivo dole i nivo gore... Ali bez uspeha za sad.

PFC
    PFC is offline
    Apprentice PFC's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Jbg, ja imao nalog star sest godina i nikada nisam igrao sa tog naloga, aktivirao taj kada poceo da igram sa Palilulcem i prc nalozi nisu na istom serveru. A tu smo sa nivoima. Trazim nekog sa kim bih mogao da razmenjujem igrace i nivo dole i nivo gore... Ali bez uspeha za sad.
    I ja sam imao jedan staaari nalog, Fk Partizan, osnovao ga 2013. Medjutim ne znam sta mi bi i obrisem ga 2015. I onda tako pola godine, i na kraju 2015. osnujem novi klub i dam mu ime po mom selu, samo na engleskom. I tako tu budem aktivan 3-4 sezone i prestanem da igram. Razlog - popravka telefona, a mrzelo me da ulazim na komp svaki dan. I tako batalim sve do decembra prosle godine kad sam video druga kako igra i nekako se pozelim i instaliram igricu ponovo i nastavim sa svojim klubom. I sad sam tu, 9. nivo, osvajao sam i prvenstva i ligu sampiona, dok sam u kupu najvise stizao do ⅛ finala. Sad krecem sa rekonstrukcijom tima gde cu dovesti mlade igrace i doterati tim bez brige kako zapoceti onu tamo narednu sezonu.

Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока