Da se i ja prikljucim ovoj raspravi oko kup takmicenja
Slazem se sa Steppenwolf da je tesko takmicenje i da se nikada ne zna da li cete ispasti u prvom kolu ili dogurati do finala.
Imam dva tima, FC Partizan je 31 level i imam sami 1 osvojen kup :/ , tako da ne nerviram i ako ispadnem na pocetku
Drugi tim FK Teleoptik je tek na 6 levelu i do sada ima 2 kupa i po jednu ligu, ligu sampiona i super kup.
Neko moje misljenje u vezi kupa, gledano na moja dva tima je da je najlakse osvojiti na pocetku od 1 do 10 levela, kasnije je sve teze.
Protivnik slabiji 5% sa lvla iznad. Nisam stigao da ispratim, ali najbitnije da smo jednom nogom zakoracili ka narednoj rundi. Jedan gol u gostima nam garantuje prolaz.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
https://forum.topeleven.com/top-eleven-general-discussion/55694-%5Bofficial%5D-changes-training.html
Promena treninga
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Slazem se. Na pocetnim nivoima ima dosta neaktivnih ekipa, menadzera koji brzo odustanu. Kako se penjes nagore, vec negde od 4-5 levela aktivnost je sve veca. U poslednjih par sezona su gotovo svi aktivni menadzeri koji prate meceve, a kako idem na vise nivoe sve veci broj ekipa se javlja koji tankuju sezonu da bi sledece bili konkurentni za neki trofej. Tako da je sve teze osvojiti bilo koje takmicenje jer se povecava broj ekipa koji namerno ponavljaju nivo, a zadrzavaju kvalitet iz prethodne sezone. Mogu zamisliti kakva je tek guzva na mnogo visim nivoima.
Haha, sva sreca pa nikad nisam forsirao jedan trening.
Samo opet nisam razumeo, da li se moraju koristiti sve tri vrste vezbi ili moze mix samo napadackih, odbrambenih ili psihofizickih vezbi?
Tipa, onaj grk je izbacio sliku sve tri vrste vezbi, a admin je potvrdio da ce to biti ono sto se trazi.