S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
toj trojici igraca u napadu cu razvijati podjednako sve atribute tako da ne ocekujem probleme sa slabim napretkom ili nikakvim napretkom zbog prevelike razlike u skilovima. a za ostale mi nije vazno jer nece ostati dugo u klubu i naravno necu trositi vreme i zelene na treniranje spec i pozicija. to znaci baj baj bilo kakvoj ozbiljnoj borbi u Ligi prvaka i Kupu. igracu ozbiljno samo Ligu pa nek me drzi koliko me drzi...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Mislim da ce talenti biti isplativi sezonama kao i do sada. Brze napreduju i prave razliku medju timovima sa istim kapacitetom bustera po sezoni. Cak i da se ne ulaze u njih, bice isplativo drzati ih sezonama. Promena igraca posle sezonu-dve, moze ako ne zadovoljavaju potencijal, godine i kvalitet. Ako zadovoljavaju potencijalom i godinama, docice i kvalitet i bez nekog ozbiljnijeg ulaganja, barem za timove koji pocnu sezonu sa oko 90% kvaliteta, a zavrse sa oko 110%. Ja sam resio drzati tim na okupu bar jos 3-4 sezone, a posle cu videti kako cu ekploatisati ovaj novi sistem. Do tada ce valjda biti korisnih analiza za citanje, ako menadzeri budu voljni da dele svoja iskustva sa treningom.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
dobro, ti ces drzati tim kao sto kazes 3-4 sezona na okupu i imaces vremena da provalis novi sistem.
ja s druge strane, koristim odredjeni set vezbi i to nikad ne menjam i kao posledicu moji igraci napucaju skil poene na kond, brzinu, dodavanje i pozicioniranje. vec posle 1-2 sezone ti atributi probiju 200% a to po novom sistemu znaci da ce napredovati sporo ili nikako. znaci, ja bi onda trebao da menjam set vezbi, da grupisem igrace po zonama koje pokrivaju kada ih treniram, onda da pratim koliko svaki igrac napreduje, pa ako je neki igrac poceo sporije da napreduje da za tog igraca pripremim specijalan program vezbi itd. itd.
poenta ove igrice je valjda da se covek malo zabavi a ne naucni pristup... ovo je upuceno nordeusu a ne tebi.
lakse mi je da ih zamenim sa novim igracima.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522