Prolazak u narednu rundu Kupa vec sad izvestan. Lvl up, tim sa pedigreom, jaci je za 6,7%, ali to je nebitno kada smo dobili Grasa. Sa 4 gola u mrezi rivala poceo da otplacuje ulozene kofere.
ST Kutinjo, naravno, pored Grasa zaboravio da igra fudbal.
Ucinak Grasa do sada:
Veceras derbi sa Galaksijem. U ligi jos zanimljivije ove sezone. Sa novim krilima borba za titulu postaje obaveza.
Proš'o ovde posle prve.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Al ću nagrabusim...
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ciljevi ove sezone su najveći, u sebi se mislim tripla kruna je za mene čudo ali je moguća, ali titula je bar prioritet. Doveo sam švajcarsko čudo za 6 tokena i u njega uložio oko 150-160 kofera. Počeo je od prvog dana da mi vraća.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Nije ti los ovaj. Jel si mu proveravao faktor? Cini mi se onako odokativno da je od f20-f22 na 5*. Bacio sam pogled na tvoj tim, Korejanac ti je najtalentovaniji u timu, f19. Rekao bih da je i golman tu negde, ali MC 19g je 100% najbolji za trening.
Pa ako planiras jos neko budzenje, ako izaberes njega neces pogresiti.
Srecno u pohod za trofejima.
Kad mozes, zakazi prijateljsku da odmerimo snage. Takmicim se sa menadzerima sa tvog nivoa u Kupu i LS.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
@Kole22 Švajcarac je f19, to sam kroz cenu pretpostavio a kasnije i utvrdio. Golman čini mi se f20, ove starije nisam ni proveravao. Koristio sam se tvojim pravilima sa kojima sam uz pomoć jednog forumaša kupovao igrače. Inače sva pojačanja 18g (bekovi, štoper, desno krilo, napadač, golman). Koreanca nisam nešto ni ocenjivao, sad ću mu proveriti faktor. Prijateljska mora pasti nekad
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd