Konačno jedno jako prvenstvo gde samo 2-3 tima imaju kvalitet ispod 80%. Biće jako teško, zbog ovoga igram
Konačno jedno jako prvenstvo gde samo 2-3 tima imaju kvalitet ispod 80%. Biće jako teško, zbog ovoga igram
@ Kole22
mislim da se manje zelenih trosi ako bi se podjednako i po malo podizali skilovi. znaci, 5-6 skila se podigne za 10% - 15%, pa drugih 5-6 skila za 10% - 15%, i tako u krug. lako je bilo podici igrace nabijene skilovima cak i u zrelim godinama sa malo kofera jer je bio veliki jaz u skilovima. sada je vec neka druga prica.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ja imam drugacije misljenje. Kao prvo, igrac nabijen skilovima od preko, 250. 300 % nije po svaku cijenu bolji od igraca koji ima recimo na 180-190% bitne skilove, uzalud je trositi bustere da se sto vise budze igraci, na terenu tu razliku ne pokazuju..
Drugo, za ovo nisam siguran, ali bar kod nas na najvisem levelu funkcionise, za nize nisam siguran opet ponavlja, ako se prave timovi na duge staze, da igraci sigurno ostaju u klubu, bar 5-6 sezona, onda se jednom u 5mjeseci isplati dati dosta tokena za igrace od 99% koji se najlakse nabiju na 140% , a vecina ih bude f18, f19., f20.
Razbio sam protivnika u ligi,i za sutrašnju utakmicu u LŠ mi traže 14 PLAVIH KOFERA.Sjutra će već biti 16-17 jer je novi dan.Sisajte ga nordeusovci!!!
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока