Pala je šestica u LŠ.Nisam pratio,jer sam zaboravio da imam tekmu.To kao da je motivisalo moje igrače...
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Pala je šestica u LŠ.Nisam pratio,jer sam zaboravio da imam tekmu.To kao da je motivisalo moje igrače...
Razbijen
Iako imam samo jedan (pozitivni) remi u 5 utakmica, igračima konstantno pada moral.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Buduci da prvi tim FC Partizan danas ima lagan posao u ligi sampiona i u ligi, malo i o drugom timu FK Teleoptik.
U ligaskom dijelu, nakon 7 kola, za prvoplasiranim zaostatak 4 boda. Na granici lige sampiona i super lige u ovom trenutku ali ima jos dosta da se igra
Kada je u pitanju liga sampiona, dosta toga zavisi od vecerasnje utakmice. Pobjedom hvatam prikljucak za borbu i prolaz dalje, a poraz nas vodi u super ligu u nastavku
Trenutno najlaksi posao imam u kup takmicenju, vidjecemo do kada ce biti protivnici slabiji 15%-20%
Kupljen na 58% kvaliteta,bio je Faktor 16.
1.SLIKA- PRIJE TRENINGA
2.SLIKA- POSLIJE TRENINGA
Ljudi, jel su ovi normalni sa padom morala? Treba mi 15 bustera da podignem tim na maks posle pobede od 4-0 u ligi. Sestorica zuti. Pa ja samo moral da farmam, necu ga imati na maksimumu.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd