Momci, ako nekome ne odgovaraju prijateljske, neka otkaže. Nema ljutnje.
Momci, ako nekome ne odgovaraju prijateljske, neka otkaže. Nema ljutnje.
Ko od vas koristi Operu na PC, kad igra Top Eleven? Interesuje me da li imate problema sa zvukom, pošto kod mene ne radi već mesec dana...
nereseno protiv drugog na tabeli. nisam pratio, protivnik jeste sto je iskoristio i bio je bolji iako je slabiji po kvalitetu. ovaj klub je najslabiji od prvih pet na tabeli i odlicno se drzi. golman nastavlja sa igrama toplo - hladno. danas je eto bio odlican, sutra ko zna...
u sledecem kolu jos jedan tezak mec a peh je sto zbog kartona ne moze igrati MR i to snizava kvalitet ekipi za cak 6%.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ljudi, da li je ovo bag ili sta? Protivnik dobija crveni, odmah pravi izmenu i pogadjate, na terenu opet ima 11 igraca. Od tog trenutka mi daje 4 gola iz prekida sa satro igracem manje a ustvari mi pokazuje da igra sa svih 11??? Ne kontam vise ove bagove...
Moj golman 4.5 ocena... ccc
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
I da li se neko u Nordeusu bavi ispravljanjem zilion bagova ili svi jedva cekaju da pocne druga runda Medjunarodnog Kupa, da vide koje segmente igre su unapredili novim bagovima.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd