Pobjeda u Ligi.Maradona nije bio strijelac,ali je 3 puta bio asistent
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Pobjeda u Ligi.Maradona nije bio strijelac,ali je 3 puta bio asistent
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Jok. Samo zakazi i udji povremeno da vidis da li ima povreda.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
sad u 11h52 imam tekmu u prvenstvu. znaci, ako sam dobro skapirao, posle toga mogu da zakazem prijateljskih do sutra ujutru i ekipa ce igrati i bez kondicije. ok, probacu.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ako nekom sta nije jasno neka me kontakt na fb. Mada je CZ sve lepo objasnio
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
I još nešto, sutra počinje nova sezona i igrači će biti preko noći oporavljeni.
uspeo da pobedim u poslednjem kolu i zavrsio u Ligi na trecem mestu. na kraju mi nisu trebali bodovi za Ligu prvaka jer je FC Paok bio trolovan jer je kod kuce izgubio 0:2 a imao je 50 minuta igraca vise ali bitna pobeda za trece mesto jer je FC Kily pobedio.
zanimljiva Liga i nadam se istim ovim protivnicima i u narednoj sezoni.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Sezona 11 zavrsena 9.titulom u Ligi. Posle poraza od Dozameta u prvom kolu, naredjali 25 pobeda zaredom za najbolji ucinak u ligaskoj istoriji. Gras MVP lige, Chavasco najbolji strelac. Cutino odlican.
Sve u svemu dobra sezona, iako smo ostali na 5 LS i 4 Kupa. U LS smo bili medju najslabijim timovima ove sezone, bolje nije moglo od 1/8 finala.
Naredne sezone mozda promenimo golmana i jednog u veznom redu.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd