Rutinski u Ligi Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Originally Posted by mAsTeR06 Rutinski u Ligi Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Ti da spustiš cenu karata. Vidiš da ti livada zvrji prazna
Hahaha. Volio bih da je do toga.Ja sam na 3.levelu,i mogu da imam max 6k navijača,bez obzira na veličinu stadiona.Cijene su ok. Originally Posted by Crvena Zvezda Ti da spustiš cenu karata. Vidiš da ti livada zvrji prazna Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Originally Posted by mAsTeR06 Hahaha. Volio bih da je do toga.Ja sam na 3.levelu,i mogu da imam max 6k navijača,bez obzira na veličinu stadiona.Cijene su ok. Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока cene su ok kada imaš 5% podrške od navijača za posed. Ti je nisi imao.
Originally Posted by Crvena Zvezda cene su ok kada imaš 5% podrške od navijača za posed. Ti je nisi imao. Ok onda.Smanjiću Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Originally Posted by Crvena Zvezda cene su ok kada imaš 5% podrške od navijača za posed. Ti je nisi imao. ma ubagovano je to, meni tokom meca pokazuje 11.500 gledalaca i 0% bonusa na posed a na kraju meca u drugom izvestaju mi pokaze da sam imao 5% bonusa.
Forum Rules