Results 1 to 10 of 763
Like Tree1757Likes

Thread: Sezona 106 - 29. maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Champion lespa's Avatar
    ovih dana odigrao par prijateljskih posle dugoo dugooo vremena. vidim da sada igraci koji su MoM dobijaju 4%. kul.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    ovih dana odigrao par prijateljskih posle dugoo dugooo vremena. vidim da sada igraci koji su MoM dobijaju 4%. kul.
    Ma mene mrzi da menjam stratnih 11 sa rezervama, pa opet da vraćam startnih 11... Kad neće da ubace i rezervni tim...

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Ma mene mrzi da menjam stratnih 11 sa rezervama, pa opet da vraćam startnih 11... Kad neće da ubace i rezervni tim...
    nije losa fora, zato sto mi tako dobri igraci u napadu mogu dobiti dosta skilova koje ne mogu dobiti kroz tekme i / ili treninge jer su matori. jedino sto treba znati gde je granica sa brojem prijateljskih a da ekipa ne padne u formi.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522