Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
Ne znam koliko dugo igraš ili bolje rečeno pratiš tematiku saveza i treninga. Pogledaj par postova pre, videćeš igrača sa 137% ukupnog kvaliteta (7*), a važni atributi su mu na 11 i više *. Tako je i njima. To su tzv mutanti. Trenirani kroz nekoliko profila i kupovani onda sa višeg nivoa, up-selling. Trenirane su sa najnižeg profila samo važne osobine i kada se dostigne 119% ukupnog Q, proda se igrač svom timu koji je 3-4 nivoa iznad. Onda opet ista priča. I tako se na posljednjoj kupovini dođe do igrača koji ima bitne osobine 300% (15*), dok su mu nebitne ostale na fiktivnih 1%, ali realnih -160+%, što obara ukupan kvalitet igrača na 6 i manje *.
U principu dugo igram,ali nisam toliko obracao paznju na to,ali i vidjao sam dosta takvih slucajeva. S jedne strane nije fer prema ostalim igracima,ali sta da se radi..
Ali kako sam procitao negde,nakon novih azuriranja nece vise biti moguce trenirati mutant igrace tj teze? Ako sam dobro razumeo? Tako da ce vremenom igraci imati normalne osobine.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока