Originally Posted by Steppenwolf Gde je ona zvezdica crvena, što se dobija za osvajanje? Vidiš je?
A to? To je sviranje kurcu, ako je samo za IC...
Originally Posted by Steppenwolf A to? To je sviranje kurcu, ako je samo za IC... I to na uvce ...
Ista ekipa me, kao i u prošlom krugu, dobija bez problema, a 12% je slabiji... Lik je na levelu 2 i igra sa 6 po krilu!!! Pa jebem vam 6 majki!!!
Ko podmazano...
I Delije napenališe Francusku za prvu *.
5 golova u mreži Kostarike za 3 boda na startu poslednjeg Mundijala Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Originally Posted by mAsTeR06 5 golova u mreži Kostarike za 3 boda na startu poslednjeg Mundijala Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Kako znas da je poslednji? Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017. LIGA: 9 LIGA SAMPIONA: 3 KUP: 3 SUPER LIGA: 1 Nastupi-Godet 372 Golovi-El Faour 428 Asistencije-El Faour 195
Pa pročitao sam negdje da će biti 3 mundijala Originally Posted by Madridista Kako znas da je poslednji? Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Originally Posted by mAsTeR06 Pa pročitao sam negdje da će biti 3 mundijala Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Ovo je treći Mundijal Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Forum Rules