Ja imam istog takvog, verovatno koriste generatore za tokene I tako budze igrace
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Printable View
neverovatna pobeda od 5-1 i ostajemo u igri za titulu.. prvi ima nesto tezi raspored od mene do kraja..
Attachment 106090Attachment 106092
Ma ljudi, sta vam je, u bilo kojoj igrici ima likova koji unesu i hiljade dolara u neku igricu. Za neke, nije to neka lova. A za nas obicne smrtnike, dobro je i tankovati i skupljati zelene sezonama.
@lespa
Ja bih mu pokazao zube i nikako ne bih dozvolio da se bez borbe okiti trofejom. Imas tezak izazov i nemogucu misiju, za mene bi to bio veliki motiv. Sto bi mu dao da te odere, a da nisi ni pokusao?
Pre dve sezone sam imao lika u Kupu koji je bio na 160% kvaliteta, izbacio ga jedan moj kasniji rival kojeg sam lagano nabembao, tako da pokazi zube i igraj bunkericu. Zatvori ga dobro i mozda uleti neka kontra. ;)
Na kraju, bar znas da si pokusao.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Pobeda u prvenstvu i nakon danasnjih rezultata smo ponovo u igri za titulu, sutra igram protiv tankera tako da nemam pojma kakv ce tim da izvede posto se igraju savezi a u poslednjem kolu protiv starog rivala, Irriducibili direktan okrsaj!
Attachment 106094
Attachment 106096
Dragutinovic nije postigao gol na posednja 3 meca tako da nece biti najbolji strelac lige.
Attachment 106098
Hahaha Sasa, pazi ovo:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3920e4c759.jpg
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Uvjerljiva pobjeda i poraz prvog pratioca dovoljni da PAOK obezbjedi titulu 2 kola prije kraja sezone :)
Attachment 106100
Attachment 106102