Results 1 to 10 of 544
Like Tree1667Likes

Thread: Sezona 107 - 24. jun - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Addicted Madridista's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    stigoh do finala Lige prvaka i tamo me ceka protivnik kvaliteta 156%.
    jedan pogled na njegovu ekipu mi govori da je u pitanju menadzer sa neogranicenim resursima. pa da je proteklih 10 sezona samo farmovao zelene bez trosenja istih, ne bi mu bilo dovoljno da ovako nabudzi ekipu. ja koliko znam, varanje na t11 ne postoji. el moguce da neko hiljade i hiljade dolara trosi na jednu igricu?
    u finalu sklanjam igrace u stranu pa nek njegova ekipa igra sama ...

Sezona 107 - 24. jun - Kako vam ide?-capture116.jpgSezona 107 - 24. jun - Kako vam ide?-capture117.jpg
    Ja imam istog takvog, verovatno koriste generatore za tokene I tako budze igrace

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
    PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.

LIGA: 9
    LIGA SAMPIONA: 3
    KUP: 3
    SUPER LIGA: 1

Nastupi-Godet 372
    Golovi-El Faour 428
    Asistencije-El Faour 195

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Madridista View Post
    Ja imam istog takvog, verovatno koriste generatore za tokene I tako budze igrace

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
    ne verujem to za generator, jer internet je u pitanju druze, to bi se rasirilo kao zaraza i 80% menadzera bi imalo ovakve ekipe.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Addicted Madridista's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    ne verujem to za generator, jer internet je u pitanju druze, to bi se rasirilo kao zaraza i 80% menadzera bi imalo ovakve ekipe.
    mozda su kupili privatne generatore, ja sam pricao sa tim likom koji ima jak tim, ali on se pravi lud i nece nista da kaze, navodno kaze da je bogat ali ne verujem u to..