FC Palilulac win their Second Triple Crown!
Mnogo puta nisam imao srece da ponovim uspeh sa drugog nivoa, ali ovog puta se sve poklopilo za potpuno zasluzenu triplu krunu. Ideeeemoo!
Protivnik u finalu je dobio direktan crveni karton u '37 min, a ja penal posle toga. Posle prvog gola presao na 4-5-1V, i vise nije mogla da se snadje sa igracem manje u polju. Uspela je u 89.minutu da smanji posle kornera, ali to je bilo sve od nje.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Last edited by Kole22; 07-20-2018 at 08:33 AM.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Danas u 15:40 igram Finale LŠ protiv 2% jačeg protivnika.Podržite me ako budete u prilici.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Što je doš'o kad je znao da je ovde na.....![]()
Osvojena Liga Šampiona 3.put u istoriji,ujedno i 3.put za redom
U Finalu smo pobijedili malo jačeg protivnika rezultatom 1-0.Pratim njegove rezultate još od grupne faze i već tada mi je bilo jasno da vrlo lako kiksa i da ne obraća pažnju na taktiku koja je veoma važna,a to se pokazalo i danas.Nije pratio meč,što je bilo kobno po njega
Najveće šanse smo imali iz prekida,zahvaljujući Maradoni.Odlučujući trenutak utakmice bio je korner u 41.minutu.Maradona je fantastično centrirao,MC Shabani je nadvisio protivničke defanzivce i prelijepim udarcem glavom smjestio loptu u mrežu
Osvojena je 3.uzastopna Liga Šampiona(takođe i 3.u istoriji).Ovo je drugi trofej ove sezone nakon osvajanja Kupa.Samim tim ova sezona je veoma uspješna iako ćemo u Ligi zauzeti samo 3.poziciju.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока