Cestitam svima na osvojenim titulama u prosloj sezoni i zelim vam puno uspjeha u ovoj
Pocinje nova sezona. Izvucene grupe LS i kup takmicenje.
U ligi sampiona tri tima ce biti u borbi za osminu finala
U kupu, prvo kolo je dva treninga ali u 1/16 dolazi rival koji je nesto jaci.
Kada je u pitanju liga, treba sacekati da se obavi zrijeb. Jedino sto je sigurno za sada je formacija, pocinjem sa 4-5-1 V stil, a po potrebi mijenjam u ofanzivnu 4-2-3-1
U ovoj sezoni nastavljam sa istom ekipom ali imam dilemu vezano za golmana. Naime, i dalje ima dobre skilove ali ukupan kvalitet mu je samo 63% sto je stvarno malo u odnosu na prosek ekipe pa se plasim da ce me nordeus istrolovati u kljucnim tekmama.
Ali, kad pogledam skaut golmana u ponudi ( kvalitet 116% ) i uporedim skilove, nema velike razlike osim sto je skaut golman mnogo bolji po pitanju kondicije. protivnik u Kupu je smesan pa imam dva dana da razmislim.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Danas sam prešao na 4.nivo,pa sam otključao ,,Pregovore".Otključao sam i dostignuće ,,Neporažen".Protivnik u kupu neće biti nikakva prepreka za prolaz dalje
Slijedi rezime prve 3 sezone:
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
Jel su normalni ovi iz nordeusa
Poslato sa CHC-U01 uz pomoć Tapatoka
United završio sezonu kao deveti, sa jadnom ekipom i opet promovisan nivo iznad...
Poslednja sezona za Arboledu... Na kraju sezone ide u penziju...
Kupio, ili bolje receno ukrao za 2 tokena na nekih 63%, uradio specijal i 2 poziciju za otprilike 85 zelenih, otprilike jos 160 utroseno da se dovede do kvalitata 100 gde mu je poslednja vrednost okruglo 11 miliona, sto znaci F20 po starom, odnosno F16 po novom.
Sta da treniramo dalje? Sive ili jos da dizem bele?