jebeno govno od igrice.
Printable View
jebeno govno od igrice.
Imam pitanje:Ako igram prijateljsku utakmicu:recimo moj kvalitet je 50% a njegov kvalitet je 1%,i ja imam u postavi recimo 3-4 povrijeđena igrača,da li će to napraviti razliku u njegovu korist iako je samo na 1% kvaliteta.
Pitam ovo jer kada igram po recimo 10 prijateljskih zaredom neko se mora povrijediti.
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
To znaci da mozes ravnopravno da se nosis sa timovima sa lvl up-a. ;)
Ja sam dosta kupova i LS osvojio takmiceci se sa timovima sa nivoa iznad, nekad se moze desiti i da te konstantno stavljaju sa sve tezim timovima testirajuci tvoje limite. Kada puknes mnogo pre vremena, sledece sezone te vracaju na tvoj nivo. ;)PS. Da bi igrao sa timovima sa tvog nivoa, morao bi da sezonu pocnes maksimum sa ispod 100% kvaliteta. Ako krenes sa 80%-90% moze da se desi da imas timove sa nivoa ispod koji bi se ravnopravno takmicili sa tobom. ;) Znaci, sve zavisi od tvog kvaliteta. Ja volim da se takmicim sa timovima koji su nivo iznad, samo ne volim kada mi ulete timovi koji su krem tog nivoa jer u tom slucaju su obavezno izmedju 15-25% jaci od mene u startu, a posto kupuju igrace koji su 20% bolji od onih koji se meni nude, ta razlika moze da se poveca tokom sezone.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Poljak Mateusz Cholewiak je za 5 tokena napustio Partizan, posle 8 sezona i 2 osvojene lige... Na 99% je, ali ima 26 godina, a pored njega sam imao još 4 štopera, tako da...
Attachment 106436
Nataknem vas na kurac... 13% jači, dobijem prvu utakmicu glat 6-0, Pereda uvali 4 gola i dobije ocenu 10, a danas u revanšu još vodim 1-0 i reko' da ubacim omladinca od 2*, da overi jednu tekmu u dresu voljenog kluba... Kako sam ga ubacio, tako je popio direktan crveni na normalno uklizavanje... Pa mater vam jebem!!! I još Pereda dobija ocenu 6.2, a sve isto kao i juče, isti igrači formacije... I u obe utakmice se povređuju dva najjača igrača po kvalitetu, ma mrš stoko!!!
Attachment 106438
Nista mi ne pomaze da izbegnem karton neki put, ceo mec lako uklizavanje posto sam imao 4:0 iz provg meca... na kraju sam jos dao 3 gola iz kontri iako nisam igrao na kontre.
Attachment 106440
Attachment 106442